1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vedat Işıkhan: Teklif Edilen Mülklerin Satış Kabiliyeti Yok

Vedat Işıkhan: Teklif Edilen Mülklerin Satış Kabiliyeti Yok

featured

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, SGK’ya gayrimenkuller teklif ettikleri ancak kabul edilmediği yönündeki açıklamasına yanıt verdi. Işıkhan, teklif edilen gayrimenkullerin çoğunda haciz, şerh ve ipotek bulunduğunu belirterek, “Bu gayrimenkulleri nasıl satalım?” dedi.

Bakan Işıkhan, SGK’ya önerilen gayrimenkuller arasında şerh ve ipotek olmayan tek bir taşınmazın yapılandırma sürecine sokulduğunu ifade etti. “Biz SGK olarak, satış kabiliyeti olan taşınmazları değerlendirebiliyoruz. Teklif edilen gayrimenkullerin büyük kısmı tuvaletler, bankamatikler ve depolar gibi mülklerden oluşuyor ve bunların üzerinde de şerh var,” diye konuştu.

Işıkhan, SGK’nın tahsilat sürecinde bu tür mülklerin satışının mümkün olmadığını vurgulayarak, Yavaş’ın iddialarını “başka bir yalan” olarak nitelendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vedat Işıkhan: Teklif Edilen Mülklerin Satış Kabiliyeti Yok
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin