Yardım Eli Gönüllüleri 200 çocuğu giydirdi

featured

İrfan ARSLAN

7 yıldır Gönüllü olarak yardımda bulunuyorlar

Elazığ merkezi ile ilçelerinde yaşayan ve yardıma muhtaç aile ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışma yapan Yardım Eli  Gönüllüleri Karban Bayramı öncesi bu kez 200 çocuğun giyimini karşıladı.

Elazig ve çevre ilçelerine yaklaşık 7 seneye aşkındır gönüllü olarak yetim ve öksüz başta olmak üzere bütün ihtiyaç sahibi ailelere koşturmaya çalışan Elazig yardım eli gönüllüleri Hamza Güneş  Sabahattin Aydın, Samet Alan, İrfan Doğulu ekibi bu bayramda da 200 çocuk giyimini tamamlayarak çocuklara bayram coşkusunu yaşattılar.

Yardım Eli Gönüllüleri kurucusu Hamza Güneş “ Bu işi ihtiyaç sahibi olan ailelerimizin ile vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm getirmek adına başlattık ve her geçen yıl çalışmalarımızı artırarak sürdürdük. Bu çalışmalarımızda bizlere destek olan tüm vcatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyouz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu çalışmalarımızı sürdürecek ve ailelerimiz ile vatandaşlarımızın sıkıntılarına çözüm getirmenin çabasında olacağız.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yardım Eli Gönüllüleri 200 çocuğu giydirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin