Yavuz: 144 Konut İhalesi Yapılacak

featured

İrfan ARSLAN

Maden ilçesinde konut ihtiyac5na çözüm getirmek amacıyla TOKİ ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi. TOKİ Maden ilçesinde 144 konut yapımı için ihaleye çıkıyor.

Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, ilçenin konut analında çakı sıkıntısına çözüm getirmek adına başlattıkları ve uzun bir süredir yaptıkları çalışmanın olumlu olarak sonuçlandığını belirterek” 2019 seçimlerinde bu konuda bir çalışmamızın olacağını belirtmiştik. Seçimlerin ardından başlattığımız bu çalışmamız kapsamında uzun bir süreç yaşandı. Maden halkı ile yaptığımız istişareler sonucunda bu konutların İstasyon bölgesinde yapılması talebi ile biz Belediye olarak bir çalışma yaptık. Bu çalışmamızda Belediyemize ait arsaları TOKİ’ye ücretsiz bir şekilde tahsis edilerek ilçemizde TOKİ konutlarının yapılması sağlanmıştır. Maden hepimizin ortak paydası ve geleceğidir.

Bahçelievler Mahallemizde yapılacak olan 144 konutun ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca yapılacak ardından yasal sürelerin tamamlanması ile bu konutların yapımına başlanacaktır. İlçemize hayırlı olsun.”  dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yavuz: 144 Konut İhalesi Yapılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin