Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Gerçekleşti

featured

İrfan ARSLAN  

5 Temmuz’da başlayan ve 20 Ağustos’ta sona eren 2021 yılı yaz Kur’an kursları için kapanış programı düzenlendi. Gençlik Merkezi Sentetik Çim Sahada düzenlenen programda çocuklar gönüllerince eğlendi.

5 Temmuz’da başlayan ve 20 Ağustos’ta sona eren 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları için Gençlik Merkezi Sentetik Çim Sahada kapanış programı düzenlendi. Açılış programına Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, kurs hocaları ve Kur’an kursu öğrencileri katıldı.

Aydın: Sizleri tebrik ediyorum 

Desteklerinden ötürü Elazığ Valisi Erkaya Yırık’a  ve iş adamlarına teşekkür eden Elazığ Müftüsü Selami Aydın, “Bizi bugünlere kavuşturan Rabbimize sonsuz hamd-ı semalar ediyoruz. Sizler camilerimize gelerek Kur’an öğrendiniz, dini bilgileri öğrendiniz, İslam ahlakını öğrendiniz, Kur’an-ı Kerim’i öğrendiniz. Ben sizleri tebrik ediyorum, gözlerinizden öpüyorum. Sizleri camilere gönderen anne-babalarınıza teşekkür ediyorum. Biz de sizleri ödüllendirmek, sizleri eğlendirmek için böyle bir stant kurduk. Emeği geçen bütün kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bize bu konuda yardımcı olan başta sayın valimize, sayın belediye başkanımıza, iş adamlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Programın açılışı, Kur’an kursu öğrencisi Mert Karaca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle gerçekleşti. Kapanış programına katılan Kur’an kursu öğrencileri, geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra, profesyonel animatörlerle eğlendi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı Gerçekleşti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin