Yaz Kuran Kursları Sona Erdi

featured

Elazığ’da Yurtbaşı Merkez Cami Yaz Kuran Kursları kapanış programı gerçekleşti. Programda kursa katılan tüm öğrencilere hediye takdimi yapıldı.

Elazığ ‘da Yurtbaşı Merkez Cami’de Yaz Kuran Kursları kapanış programı yapıldı. Gerçekleştirilen programa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, Yurtbaşı Merkez Cami İmamı Oktay Demir Vatandaşlar ve Kuran kursu öğrencileri katıldı.

Müftü Aydın: “Bu Cennet Vatanımızı Çocuklarımıza Hediye Edeceğiz”

Programa katılan İl Müftüsü Selami Aydın ise yatığı açıklamada, “Bu güzel vatanımızı, bu cennet vatanımızı bu çocuklarımıza hediye edeceğiz. Bu bayrağımızı, sancağı onlar daha ilerlere götürecektir. Birlik beraberlik içerisinde, kardeşlik içerisinde nice zaferler kazanılmış. İşte bu çocuklarımız bizim umudumuz, ümidimiz, yarınlarımız. Bu vatanımızı biz bunlara teslim edeceğiz. Nasıl ki bizden önce ki ecdadımız bize bu vatanı emanet etmiş bizde bu emaneti bu çocuklarımıza devretmek suretiyle bu dünyadan ayrılacağız. Gerçekten burada çok büyük faaliyetler oluyor. Gördüğünüz gibi bu çocukları memnun etmek için hayır sahipleri her türlü yardımı esirgememişler. Biz de Elazığ il Müftülüğü olarak hocamızı her zaman destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Dumandağ: “Çocuklara Yapılacak Yatırım En Büyük Yatırımdır”

Çocukları iyi yetiştirmenin onlara bırakılacak en önemli servet olduğuna dikkat çeken Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, “Bugün bu çocukları görünce içimiz açıldı. İl müftümüze, buradaki hocamıza, buradaki öğrencilerimize gerçekten teşekkür ederiz. Gerçekten çocuklara yapılacak yatırım en büyük yatırımdır. Servet bırakacağımıza başka bir şey bırakacağımıza bu çocuklarımızı bu şekil yetiştirmek gerçekten büyük bir servettir. İnşallah bundan sonra da bu çocuklarımız yine devam edecekler Hayır sahiplerimiz bizlerde dahil elimizden ne gelirse bu çocuklarımızın yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Kuran kursuna katılan tüm öğrencilere hediye verilirken 40 gün boyunca 5 vakit namaza gelen öğrencilere ise bisiklet hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Kuran Kursları Sona Erdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin