SELÇUK ARSLAN

BİR MUCİZE BEKLİYORUZ

Transfer yasağı yüzünden buruk geçen ara dönem sonrası Amasyaspor maçı ile evimizde ikinci yarının startını verdik. Son haftalarda evimizde iyi oyunla 3 puan alma alışkanlığımız devam etti. İçeride galip gelme serimiz Amasya galibiyetiyle 6 maça çıktı.

Genel olarak maç boyunca rakibimize gol fırsatı vermedik. 90 dakika boyunca topun kontrolü bizdeydi. Kontrol bizde olmasına rağmen bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Üstüne birde kendi hatamızdan yediğimiz golle geriye düştük. Kısa süreli panik yaşasak da toparlanıp tekrardan oyunun kontrolünü ele aldık ve zorda olsa maçı çevirme becerisini gösterdik.

Geçmiş haftalarda yazdığım gol yollarında yaşadığımız sıkıntı hala daha devam ediyor. Bir umut transferle bu sorunu çözeceğimizi düşünüyordum ama aldığımız yasak elimizdekilerle çözüm üretmemiz gerektiği gerçeğini yüzümüze vurdu. Haftalardır denenen Murat Torun’la gol atamayacağımız o kadar belliyken hocanın ısrarını anlayamıyorum. Evet Bahattin de sezona iyi başlamadı verimli olamadı fakat Murat’tan daha iyi olduğu bir gerçek. Öyle ki 53. dakikada oyuna girdikten sonra ön bölgeye haraketlilik getirdi. Önce takıma penaltı kazandırdı. Daha sonra 90+7 de galibiyet golünü attı. Bu arada 90. dakika da ceza alanı içerisinde yerde kaldığı pozisyon da tartışmasız penaltıydı. Hakemin hemen önünde olmasına rağmen penaltıyı vermemesi gerçekten düşündürücü. Umarım Bülent Hoca Murat Torun ısrarından vazgeçer ve bu maçtaki gibi ecel terleri döktürmez bize.

Uzun zaman sonra iyi bir hoca yakalamışken transfer yasağı almak gerçekten çok can sıkıcı. Son yazımda yazdığım gibi iyi bir golcü, klas bir on numara ve defans hattına yapılacak takviye ile şampiyonluğun en büyük adayı biz olurduk. Bu yasakla özellikle bahsettiğim bölgelerde hocanın elini kolunu bağladık. Bir mucize olmasını bekliyoruz.

Bizi bu yasağa mahkum eden yönetime çok şey söylemek istiyorum ama inanın bu kişilere bir kelime bile söylemeye değmez. Bu kadar beceriksiz iş bitiremeyen hatta hiçbir işten anlamayan insan topluluğunu seçsen bir araya getiremezsin ama nasıl olmuşsa Elazığ Spor yönetiminde bir araya gelmişler. Şehrin en önemli markası ve değerini yerden yere vurarak parçaladılar. Bordo beyaza gönül vermiş şanlı taraftarlar olmasa şimdiye çoktan kulübün kapsısına kilit vurulmuştu.

Pazar günü 13. sırada yer alan Pazarspor deplasmanına konuk olacağız. Bu sezon deplasman galibiyeti bulunmayan temsilcimizin bahsettiğim mucizeyi gerçekleştirebilmesi için seri deplasman galibiyetleri alması gerekiyor. Umarım Pazarspor deplasmanı bu serinin ilk maçı olur ve sezonun ikinci yarısına 2 de 2 yaparak başlamış oluruz. Saygılarımla…

BİR MUCİZE BEKLİYORUZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin