SELÇUK ARSLAN

KRİTİK 3 PUAN

Haftayı galibiyet alarak 3 puanla tamamlayan temsilcimiz Elazığspor iki kritik viraj dan biri olan Turgutluspor maçını kazasız belasız atlatmış oldu. Ligin en iyi futbolunu oynayan takımlarından biri olan Turgutluspor’a karşı aldığımız galibiyet hem üst sıralara çıkmak hem de puan farkının açılmaması için büyük önem arz ediyordu. Hafta başından beri çalışmalarını büyük titizlikle gerçekleştiren teknik ekibimiz ve futbolcularımız maça mutlak galibiyet için çıktılar. Bu amacı yerine getirerek maçı kazanan temsilcimiz yenilmezlik serisini 12 maça çıkarmış oldu. 5. haftadaki Velimeşe mağlubiyetinden sonra yenilgi yüzü görmeyen Gakgoşlar bu süreçte 8 galibiyet 4 beraberlik alarak istikrarlı yükselişine devam etti.

Peki 5. haftadaki Velimeşe maçı ile birlikte ne oldu ne değişti de aynı futbolcular aynı sahada takımı yükselişe geçirdi. Değişen şey çok net hoca değişti ve Elazığ’a tıpkı soyadı gibi YENİHAYAT verdi. Hiçbir maçı izlemeden sadece istatistiğe baksak bile takıma yaptığı etkiyi gözlemleyebiliriz.

Turgutlu maçına Beykan’ın on bire dönmesiyle ideale yakın kadromuzla çıktık. İlk yarıda iki takımda atak futbol ortaya koydu. Topun bir o keleye bir bu kaleye gittiği, seyir zevkinin yüksek olduğu maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca beraberlikle soyunma odasına geçildi. İkinci yarının başından itibaren oyunun kontrolünü alan takım biz olduk. Üst üste ataklarla rakibi boğduğumuz dakikalarda karambolde golü bulduk. Öne geçtikten kısa süre sonra duran toptan şanssız bir gol yedik. İyi oynarken yediğimiz gol takımımızı demorolize etmedi. Taraftarımızın da desteğiyle tekrardan oyun kontrolünü aldık ve baskımızı arttırdık. Sahadaki tüm futbolcular ve teknik heyette kazanma inancını ve hırsını görebiliyorduk. Bu inanç bize ikinci golü getirdi. Rakip beraberliği yakalamak için risk aldıkça bizde farkı açacak pozisyonları bulduk. Farkı ikiye üçe çıkaracak pozisyonlara girdik girmesine fakat cömertçe pozisyonları harcadık. Galibiyet aldığımız müsabakadan 3 puandan fazlasını alarak ayrıldık.

Bu maçta Bülent Hocanın rakibi ne kadar iyi analiz ettiğine şahit olduk. Ligin en iyi top oynayan takımlarından biri olan Turgutluspor karşısında bu kadar üstün oynayarak kazanmak maharet isteyen bir şey. Bu mahareti gösteren hocamızı, ekibini ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.

Haftaya lider Batman deplasmanına konuk olacağız. İlk maçta yaşanan olaylar herkesin malumu ve biz yaşananların karşılığını sahada vererek rakibe ve taraftarlarına verilebilecek en büyük dersi vereceğiz. 12 maçlık yenilmezlik serimiz var, son 4 maçımızı kazandık, moral ve motivasyonumuz yüksek ve hepsinden önemlisi iyi oynuyoruz. Şartlar bu kadar bizden yanayken maçı kazanıp liderlik için ne kadar iddialı olduğumuz tüm rakiplerimize göstereceğimizden hiçbir şüphem yok.

2.ligden düştüğümüz sezondan sonra en çok umutlandığımız en çok inandığımız sene bu sene oldu. Yıllardır cefa çeken Elazığspor taraftarı şimdi birlik olma destek olma vaktidir. Her zamankinden daha yüksek sesle şampiyonluk için maçlarda stadyumu dolduralım. Bu hafta seyirci rekoru kırdık. Bu rekoru bir dahaki maçta kırmak için tüm Gakgoşları desteğe davet ediyorum. Saygılarımla…

 

KRİTİK 3 PUAN

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin