FIRAT POLAT

ŞEHRİMİZ İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

14 Mayıs’ta yapılan Genel seçimlerin sonucunda resmi olmayan sonuçlara göre ilimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında önümüzdeki beş yıl süresince temsil edecek Milletvekilleri seçildi. Yeni dönemde ilimizi temsil edecek Milletvekillerinden üçü yeni isimler. İkisi ise daha öncede ilimiz adına Milletvekili olarak hizmet veren isimlerden oluştu.

14 Mayıs’ta sandığa giden Millet kullandığı oy ve yaptığı tercih ile ilimizi TBMM çatısı altında AK Partiden Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP’den Gürsel Erol ve MHP’den Semih Işıkver’e bu görevi verdi. Hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi şehrimiz adına yeni bir dönem başlayacak. Gerek var olan problemlerin çözümü gerek yeni olabilecek problemlere karşı gerekli duyarlılığı göstererek erkenden önlem almaları gerek ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına ilimize yatırımcı getirme konusunda gerekli adımları atmalarını bekliyoruz. Bunları beklemek bizlerin hakkı. Çünkü Milletvekillerimiz seçim kampanyaları döneminde yaptıkları açıklamaları ile ilimizin problemlerinin çözümüne, gelişmesi ve kalkınması, insanlarımızın huzuru ve refahı adına bu göreve talipli olduklarını belirtip yetki talep ettiler. Vatandaşta buna karşılık bu yetkiyi verdi. Düne kadar sizler temsil ettiğiniz siyasi partilerin Milletvekili adayı idiniz. Bugün seçimler yapılmış ve sizler artık Elazığ’ın Milletvekilisiniz. Bunu kesinlikle unutmayın.

ARTIK TÜM ELAZIĞLIYA HİZMET VERECEKSİNİZ

Elazığ’ın başlayan yatırımlarının tamamlanması adına gerekli adımları atacaksınız. Maden’de ki Bakır rezervinin ilimize katkı değer kazandırması adına bir mücadele vererek bu rezervi işletecek olan firmanın buraya tesis kurmasının mücadelesini vermelisiniz. Jeotermal suyun ilimize farklı kazanımlar sağlamasına ait çalışmalar yapmalısınız. Hazar Gölünün bölgenin turizmin merkezi olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Buraya ilimize ekonomik kazanç sağlayacak yeni tesislerin kazandırılmasını sağlayacak planlamalar yapmalısınız. Hazar Şiir Akşamlarının Türk Kültür Kurultay’ına dönüştürülmesini sağlayarak ilimizin Türk Dünyasında önemli bir yere taşınmasını sağlamalısınız. Elazığ’ın ikinci bir Üniversiteye kavuşmasına katkı vermelisiniz. Elazığ Adalet Sarayının genişlemesini sağlayacak bir çalışma planlamalısınız. Sağlık alanında bölgede önemli bir merkez olan ilimizdeki eksikliklerin giderilmesini sağlayarak bu alanda daha güçlü olmasını sağlamalısınız.

Şehrimiz adına yeni bir döneme giriyoruz. Yeni heyecanlar bu şehre yaşatılmalı. Mevcut problemlerin çözümü sağlanmalı, yeni yatırımlar bu şehre kazandırılmalı.  Bu beklentilerimizin takipçisi de olacağımızın bilinmesini istiyoruz…

ŞEHRİMİZ İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin