HABİB KARAÇORLU

HASANLAR BİTMEZ, MÜCAHİTLER TÜKENMEZ

Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber…

Hiç güzel olmasaydı ölür müydü Peygamber?..

Öleceğiz müjdeler olsun, müjdeler olsun!

Ölümü de öldüren Rabbe secdeler olsun!

Hasan BİTMEZ kardeşimizin vefat haberini duyunca Üstat Necip Fazıl’ın bu dizeleri akılıma geldi. Salı günü akşam Meclis kürsüsünde Filistin’de yaşanan zulmü ve bu konuyla ilgili yanlış yapılanları ve yapılması gerekenleri dile getirdiği tarihi konuşmasının sonunda rahatsızlanarak bayılmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kocaeli milletvekili büyük mücahit Hasan BİTMEZ tüm küresel düzene meydan okuyan konuşmasında ülkemizin katil Siyonist İsrail’le tamamen tüm ilişkilerinin kesmesi gerektiğini ifade etti ve son olarak okuduğu Üstat Sezai Karakoç’un:

Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak.

Halbuki,  biz sussak, tarih susmayacak.

Tarih sussa, hakikat susmayacak.

Onlar sanıyorlar ki, bizden kurtulsalar mesele kalmayacak.

Halbuki, bizden kurtulsalar vicdan azabından kurtulamayacaklar

Vicdan azabından kurtulsalar, tarihin azabından kurtulamayacaklar.

Tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ın  gazabından kurtulamayacaklar.

Şiirini tamamlamasının ardından kalp krizi geçirmiş ve hastanede yoğun bakıma alınmıştı. İki gün süren hayat mücadelesinin sonunda Perşembe günü Rabbine kavuştu. HAMAS lideri İsmail Haniye onu “Filistin Şehidi” olarak tavsif etti. Biz de artık onu “Filistin Şehidi” olarak anacağız. Kendisine bu şehitlik makamını bahşeden Yüce Rabbimize hamdu senalar olsun. Elbette Onun şahadeti asla karşılıksız kalmayacak, Yüce Rabbimiz Onun bu şahadeti karşılığında hem ömrünü harcadığı Milli Görüş davasını yüceltecek, hem de Filistin’in hürriyet ve istiklaline kavuşması yolunda vesile kılacaktır. Mısır Ezher üniversitesi mezunu olan Filistin Şehidi Hasan Bitmez, Filistinlilerin ve tüm ümmetin sorunlarıyla yakından ilgilenmiş, yıllarca Erbakan Hocamızın birçok İslam ülkelerindeki mazlum ve muhtaç Müslümanlara yardım için verdiği görevleri hakkıyla yerine getirmişti. Hayatını İslam davasına adamış olan bu değerli insan bu yolda takatinin sonuna kadar cihat etti ve bu uğurda yorulmuş olan kalbinin son atışına kadar mücadele verdi.  Ne mutlu Ona!

Filistin Şehidi Hasan Bitmez’in vefatı Siyonist cephede büyük bir sevinçle karşılandı. Katil Siyonistler sosyal medya hesaplarından Hasan Bitmez’in vefat haberinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Onlara göre Hasan Bitmez,  kendilerinin aleyhinde konuştuğu için Tanrı tarafından cezalandırılmıştı. Ahiret diye bir inanç ve meseleleri olmayan bu azgın ve şımarık güruh, kendilerini bekleyen büyük gazaptan gafil olarak verilen mühleti bir lütuf sanıyorlar. Yine Gazze’de yapılan soy kırıma sessiz kalan, sessiz kalmak bir yana açık ve gizli yollardan destek veren İslam âleminin kukla işbirlikçi yöneticileri, yaptıklarının yanlarına kâr kalacağını zannediyorlar. Oysaki,  Gazze tüm ümmet için bir imtihandır, bu imtihanı başaramayanları çok daha ağır imtihanlar beklemektedir. Bunu da çok yakında göreceğiz. Rabbimizin vaadi de, vaidi de haktır.

Hasan Bitmez ömrünü tamamladı ve Hakk’a yürüdü, O görevini yerine getirdi. Onun yerine yeni Hasanlar gelecek elbette, çünkü zalim Yezid’e itaat etmeyen ve şehit edilen Hazreti Hasan (R.A.)’dan sonra Rabbimiz kendi yolunda cihat eden nice Hasanlar gönderdi ve yine gönderecek,mücahit Hasanlar bitmeyecek. Siyonistler ve yandaşları sevinmesinler, Hasanlar bitmez, mücahitler tükenmez. ABD ve tüm Avrupa’nın desteğine rağmen Gazze’de hezimeti yaşayan Siyonist katil sürüsü burada asla amacına ulaşamayacak ve yenilecektir. Çünkü burada şahadete susayan binlerce mücahid vardır ve mücahidler tükenmez. “Bir ölür bin diriliriz” diyenler asla kaybetmezler. Her şahadet zafere açılan bir kapıdır. Zalim kâfirlerin ise her leşi onların yüreklerinde çoğalan bir korkudur. Rabbim çoğunluğu gaflet içinde olan ümmete hidayet nasip eylesin, zalim azgın kâfirleri de kahru perişan eylesin. Amin.

HASANLAR BİTMEZ, MÜCAHİTLER TÜKENMEZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin