Öncelikle büyük bir özveriyle çalışan,
Çimentaş Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Ahmet Yılmaz ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum.
Büyük bir sıkıntı olan transfer tahtasını açan ve transfere
engel olan futbolcuların alacaklarını ödedikleri için.
Çimentaş Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Ahmet Yılmaz “Transfere engel geçmiş dönem kulübümüzde forma giyinen futbolculardan Tatos’a 180 bin 100 Euro, Tom’a 20 bin Dolar, Bilica’ya 48 bin Euro ödeme yapıldı. Böylece şu anda transferimize engel alacakları olan futbolcu kalmadı. Elazığspor taraftarı seni ve Yönetimini hiç unutmayacak başkanım.
Çimentaş Elazığspor geçen sezon 3 ligden, 2.lige çıkan kadrosunu fazla bozmadı ve iskelet kadrosu ile ilk yarıda iyi maçlar çıkardı sayılır.
Evet,ummadığı müsabakalarda puan kaybetmesi boşa giden puanlara sebep oldular!
İkinci yarı öncesi yaklaşım, transfer ve çalışmalar sezonun aynası gibi olacak. Elazığspor’un ilk etapta yaptığı 3 futbolcu transferleri ve bu transferlerin çalışmalara başlaması sezon öncesi herkesi heyecanlandırmaya devam etti.
Kaliteli yaklaşım, başarıyı da kendiliğinden getirdiğini daha önceleri görmüştük.
Geçen sezon teknik kadrosu ile yapılan transferler daha sezon başında demiştik ki, ‘Bu takım şampiyon olur.’ Aynen de öyle oldu.
Çimentaş Elazığspor
son yıllarda kurumsal şekilde yönetiliyor. Takımın borçlanması da, ödemeleri de, tesisleri ve antrenman sahası ile birlikte ülkemizde örnek gösterilecek kulüplerin başında yer alıyor.
Bordo-Beyazlı kulübün bu duruşu ve yönetimi spor kamuoyu tarafından da biliniyor.
Sportif direktör Mehmet Deliorman ve başarılı teknik direktör Bülent Yenihayat yönetimi ile, Elazığ belediyesinin ve ilimizin ileri gelenlerin destekleri ile Çimentaş Elazığspor ikinci yarıda yaptığı ve yapacağı güzel transferlerle ile güzel işlere imza atarlar inşallah değerli sporseverler.
Kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik durum ülkenin ekonomisinin bu hali ile ikinci yarıda transferin çok zor olacağının en önemli göstergesi. Açıklamalardan anlamak mümkün kulüpler artık küçülmeye ve kendi alt yapısından yetiştirmeye yöneliyor. Çimentaş Elazığspor’un mevcut kadroda yapacağı dört ve beş doğru hamle ile sezona iddialı girecektir.
Fakat bunun içinde şehrin vereceği destek bu günlerde çok önemli.
Elazığspor için 4 veya 5 transfer şart, 1.Lige çıkması için.
Elazığspor için iyi bir kaleci dedik Samsunspor’un yedek kalecisi alındı ve kalesinin emin ellere bırakmış oldu.
Tecrübeli bir
Stoper. Orta alana çalışkan ve mücadelesi ile takıma güç verecek futbolcu.
Takıma hızlı forvet ile süper ligin tozunu atmış olan kaliteli bir futbolcu.
Şimdilik imza atan oyuncular bunlar ve hepsi de mevkilerinin en iyisi olurlar inşallah.
Bu takıma bundan sonra transfer edilecek oyuncu profili de yükselmiş ve bu kaliteli futbolcularla, kurumsallaşmış kulüp yapısının içinde olmayı çok isteyecektir.
Bu transferleri gören taraftarlarda maç günlerinde formasını giyecek, tribünleri dolduracak ve Elazığspor’u büyük bir zevkle ve heyecanla izleyeceklerdir.
Elazığspor uzun yıllar sonra ikinci yarıya doğru adımlarla girmektedir.
Evet…
Nesine 2.Lig Kırmızı Grupta ikinci yarının ilk maçında deplasmanda, Karaman F.K ile 1-1 berabere kalarak ve iyide bir futbol oynayarak lige iyi bir çıkış yaptı Çimentaş Elazığspor. Çimentaş Elazığspor /Karaman F.K müsabakasında sıradan bir penaltı ile,Bordo-Beyazlıların 3 puanına bir yerde engel oldu maçı yöneten hakem! Şimdiye, kadar hiç hakemler hakkında konuşmadım ama adil hakemler ile emeğe saygı olacak ve futbol güzelleşecek.
Artık bundan sora her maçı ayrı ayrı düşünüp ona göre hamle yapması lazım,Bülent Yenihayat hocanın…
Burada olması gereken takım olabilmek. Bunu da sağlayacak yönetim, taraftar, Basın, spor kamuoyu, takımın teknik ve idari yöneticileridir.
Doğru adamlarla doğru yolda olan Elazığspor’u destekleme yolunda, Elazığ Belediyesinin verdiği desteğe dışarıdan da verilecek desteklerinde attırılması ile şehrimizde spor ekonomisi de kendiliğinden oluşacaktır.
Saygılarımla…