YAŞAR KURŞUN

ELAZIĞSPOR’UN BİR SEZONU DAHA HEBA OLDU!

TFF 3.lig 1.Grupta mücadele eden, Entegre Solar Elazığspor ligin son maçında yeni yapılan, Atatürk Stadyumu’nda saha ve seyircisi önünde Karşıyaka ile karşı karşıya geldi.

Ligin ilk yarısında deplasmanda İzmir’de oynan müsabakada Entegre Solar Elazığspor/Karşıyaka ile 1-1 berabere kalmıştı. Entegre Solar Elazığspor ikinci yarının son maçında rakibi Karşıyaka ile kendi evinde oynadığı müsabakada, hiçbir varlık gösteremedi ve 0-4 gibi farklı skorla mağlup olarak sporseverleri büyük bir hüsrana uğrattı!

Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynan ilk maçta,  Karbel Karaköprü  Belediyespor’a 2-1 mağlup olmuştu Entegre Solar Elazığspor!

İşin ilginç yanı, Yeni Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynan ikinci müsabakada da farklı 4-0 mağlup olmasına üzülen sporseverler, oynan 2 maçtan’da mağlup olmalarını unutmayacak vesselam…

Entegre Solar Elazığspor ilk yarıda kurduğu kadro ve alınan tercübeli oyuncular ile sezona iyi başlamadı ve ikinci yarıya yeni ettiği transferler ile birşeyler yapmak isteseler’de kendi evinde öyle maçları kaybettiği için maalesef play-off trenini’de kaçırdılar! Kamuoyunda, 3.lige yeni çıkan  Belediye Derincespor, Orduspor FK gibi yeni takımların play-off oynamaları hiç hayal bile edilmiyor ve ismi ile, taraftarı ile Elazığspor, play-off adayları arasında gösteriliyordu.

3.lige yeni çıkan Exenpay Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş şampiyon olması hiç kimsenin aklına gelmemişti,ligler ilk başladığında! Yeni takımlar Şampiyon ve Play-off oynarken, Biz play-off’a bile oynayamadık, yanarım yanarım ona yanarım.

Elazığspor’un yönetimi ne yazıkki, bu sezon çok hata yaptı. Geçen sezon takımı ligde tutan oyuncuları gönderip, yeni sezonda birkaç teknik direktör ve10-15 oyuncu alarak takımın kimyasını bozmasına aklım ermiyor değerli sporseverler! Olması gereken takımın çekirdek kadrosunu bozmayıp üstüne 5-7 oyuncu alınsaydı belki bugün daha farklı konuşurduk.

Sezon başı çok orta saha oyuncusu aldık ama aklı başında bir forvet alamadık. Ligin ilk yarısında çok puan kaybettik yanlış teknik direktörleri takımın başına getirdik. Ben olsam, geçen sezon son maçta olsa bile, ligde bırakan, Elazığ çocuğu, başarılı Alattin Tutaş ile bu sezona başlardım. İnanıyorum, Alattin hocam daha başarılı bir takım oluşturacaktı.

Entegre Solar Elazığspor, TFF 3.lig 1.Grupta bu sezon, oynadığı 34 müsabakadan 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak ligi 10. sırada tamamladı!

Elazığspor’un bir yılı daha heba oldu gakgom!

Yeni oluşacak yönetimin yeni sezonda hedefi kesinlikle şampiyonluk olmalı, çekirdek kadroyu koruyup vizyonu olan kaliteli bir teknik direktör getirip sezon sonuna kadar arkasında durup eksik bölgelere oyuncu transfer edip, 1.kamp dönemine kadar hazır bir kadro ile kampa gitmek olmalıdır gayeleri…

Artık yeni yapılan, Yeni Elazığ Atatürk stadyumu ile 2023/2024 Futbol sezonunda Elazığspor ‘un tek hedefi birinci olup, Şampiyon olarak 2.lige çıkmalıdır. İnanın değerli sporseverler, koca çınar Elazığspor’un yeri 2.lig bile değil bu takım, 1.ligde oynamalı derim…

Şimdi aklıma okuduğum spor ile ilgili komik bir fıkrayı,  Elazığspor’u için katıp bu fıkra ile yazımı sonlandıracağım…

Bir gün adamın biri bir lamba görür ve lambanın içinden ise bir cin çıkar:

“Dile benden ne dilersen” der.

“Buradan Amerika’ya direk giden bir otoban yap.”

“Efendim bu çok ama çok zor bir iş benim yıllarımı alır.”

Adam düşünür:

“Tamam. O zaman Elazığspor ‘u önce 3.ligde, sonra 2.ligde ve 1.ligde Şampiyon yap. Hepisi 3 yıl içinde olsun ” der.

Cin sorar:

“Efendim otoban kaç şeritli olsun?”

Saygılarımla…

ELAZIĞSPOR’UN BİR SEZONU DAHA HEBA OLDU!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin