Elazığspor’un Şampiyon olduğu 3.lig’de yönetimine baktığımız zaman, Elazığ Belediyesi ağırlık bir yönetim vardı, doğruya doğru.
Ve,Elazığ Belediyesinin büyük bir ekonomik desteğiyle,
2.lige çıktı Bordo-Beyazlılar.
Öncelikle emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.
Peki, bu nereye kadar böyle devam edecek?
Bir Atasözü derki;
“Taşıma suyu ile değirmen dönmez.”
Ne güzel söylenmiş bir Atasözü değerli okurlarımız.
Elazığ ‘da yaşayan 7’den 70’e herkesin öncelikle Elazığspor’a maddi ve manevi destek olması gerekiyor.
Elazığ ‘da bulunan zengin iş adamlarının yönetimde yer alması gerekir.
Akılcı, düzeyli ve davet beklemeksizin her paydaşın şartları zorlamasıyla beraber somut adımların atılmasının gerektiğini vurgulamak istiyorum.
Bunun bilinciyle topyekûn takımımıza ve kentimize sahip çıkmak her kesimin boyun borcudur. Elazığ futbolunun başarısında mangalda kül bırakmayanları ve kişisel propaganda malzemesi olarak kullananları, zor günümüzde de sahnede görmek istiyoruz. Bizde varız desinler. Zor günlerin kahramanı az olur. Gelsinler, kahraman onlar olsun. Gazeteciler olarak böylesi günde onları kahraman ilan etmeye hazırız.
Bizlere, Elazığspor için sürünmekten dizleri nasır tutan, beli eğilmekten ağrıyan insanlar lazım!
Elazığspor bu memleketin namusudur, şerefidir.
Artık kapınızı samimiyetle açın, açınki stat kapıları yüzünüze kapanmasın!
Elazığspor için günü değil, geleceği kurtaralım.
Şöyle futbolu seven, futbolu bilen ve futbol çevresi olan bir babayiğit, Elazığspor’a gerekiyor.
2024 / 2025 Futbol sezonunda Elazığspor için her türlü fedakarlıkları yapacak ve asıl yeri olan,1.lige çıkaracak bir Elazığspor sevdalısı arıyoruz.
Örnek olarak, Iğdır Futbol Kulübünün başkanı, Sayın Cantürk Alagöz.
Bugün Iğdır Futbol Kulübünü hemen tüm Türkiye biliyor.
4 sene önce Iğdır, Kars ve Ardahan gibi, Bal liginde kendi halinde bir kulüptü.
Memleket sevdalısı, Cantürk Alagöz 4 sezonda 3 Şampiyonluk yaşayarak Iğdır Futbol Kulübünü, Trendyol 1.Lige çıkardı.
Evet…
Elazığspor ‘a da böyle memleket sevdalısı,zengin ve futbolu seven biri lazım.
Ligler taraftarın sadece deplasman rotasını değiştirir, şampiyonluklar kupalar gelip geçicidir.
Öncelikle takımımızın adı var olsun bu en büyük mutluluk.
Ama, günü kurtarmak yerine geleceğe yatırım yapmak en mantıklı olaydır. Yeni gelecek veya şuanki mevcut yönetimin hedefi, 2.ligde kesinlikle Şampiyonluk olmalıdır.
Bu stadyum ve bu taraftarı ile Elazığspor’un asıl yeri Trendyol 1.Lig gakgom.
Öncelikle 3.lig’de Şampiyon olmuş
mevcut kadromuzu koruyup alt yapımızdan ve amatör takımlardan gelecek vaat eden genç futbolcu kardeşlerimizi takviye edip, kaliteli 5 veya 6 futbolcu takviyesi ile Şampiyonluğa oynamalı Bordo-Beyazlılar.
Bu anlamda hareket edip erkenden hazırlıklara başlamak lazım. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız her fırsatta takımı sahiplendiklerini belirtmeleri ve somut adım atmak için çalışmalar yaptıklarını bilmek taraftarın umutlarını yeşerttiğini söylemek yerinde bir cümle olur. Bu şekilde devam eden bir sistem asla yıkılmaz. Yıkmaya da kimsenin gücü yetmez.
Saygılarımla…