YAŞAR KURŞUN

O KUPA ELAZIĞ ‘A GELECEK

TFF 3.lig 2.Grup, nispeten zor sayılabilecek bir grup, bu grupta mücadele eden Elazığspor, gruptan lider çıkmak için mücadele verecek ve lider olarak 2.lige çıkınca, tüm taraftara moral aşılayabilecek.
2. lige de olumlu etki edebilecek bir gelişmelerde yaşanacaktır.
Elazığspor 27.Haftada kendi evinde, İstanbul temsilcisi Bulvarspor karşısında maç boyunca olumlu sayılabilecek bir oyun oynadı ve net 3 – 1 mağlup etmişti.
Her ne kadar Elazığspor ‘un yine tam oturmuş bir oyun sistemi olmasa da bu sezon diğer sezona göre daha iyiler. Bu sezon iyi sayılabilecek performansını sergileyip üst sıralarda hep yer aldı Elazığspor… Dediğim gibi Elazığspor ‘un bir hatayı daha kaldıracak, zamanı kalmadı.
Bu saatten sonra artık yeni başlayan lig değil, yapılan hataları geri çevirmek için hiçbir takımın önünde, 10 veya 20 maç yok!
Şurada kaldı 2 maç!
Zaten Elazığspor, sezon başından beri hata kotasını o kadar çok aştı ki, bu saatten sonra artık kimsenin Elazığspor ’un yaptığı en ufak hataya karşı bile sabrı yok.
Kendi evinde,
Kocaeli temsilcisi Sapanca Gençlikspor ile oynayıp, son haftada deplasmanda Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor ile karşılaşacak. Düşme hatlarında olan bu takımların ne yapacağı belli olmaz. Onun için işi sağlama alıp, kesinlikle galibiyet için oynamalı, Bordo-Beyazlılar.
TFF 3.lig 2.Grupta kalan son 3 maçta birbirinden sürpriz sonuçlar alındı!
Lider Batman Petrolspor A.Ş deplasmanda,
Amasya F.K ile
3 – 3 berabere kalınca, Elazığspor’a büyük fırsat doğdu.
Eazığspor deplasmanda Hacettepe 1945’i net 2 – 0 mağlup ederek, 3 puanı aldı ve lider ile puan farkını 2’ye düşürdü ve son iki haftaya daha bir umutla girdiler…

Artık bu saatten sonra,
Teknik Heyeti ve futbolcuları tribünlerde 90 dakika takıma güvenip, destek vermeliyiz. Kendi evinde son kez Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor karşılaşmasında taraftar grupları tek ses olmalı!
Her biri ayrı telden çalan taraftar grupları artık bu son maçta, tek bir tribün lideri etrafında birleşip tek bir yüksek ses ile takımlarına destek olsunlar. Şampiyon takımın taraftarı nasıl olur herkese göstersinler…
İşte bütün bu doğrular ve şimdilik azda olsa sağlanan birlik beraberlik ve inanmışlık kazanılan üç puandan daha önemlidir. Şehrin alınan bu galibiyetin nasıl ve ne şartlarda kazanıldığının farkına varıp daha sıkı kenetlenmelidir. Taraftar olarak bizler yensek de yenilsek de sadece ve sadece takıma destek vermeliyiz bilinciyle hareket etmeye devam edersek kazanan Elazığ olacağını unutmayalım.
Elazığspor Yönetimi, Teknik Heyeti ve taraftarlar inançlı olup perçinleşmek ve 90 dakika futbolculara tam destek vermeliyiz.
Herkes şapkasını önüne koymasın, çıkarsın ve Elazığ için mücadeleden kaçmasın.
Sapanca Gençlikspor maçı sonunda oynayan oynamayan bütün oyuncuların taraftar ile bütünleşmesi ve taraftarın ayrıştırma olmadan hep bir ağızdan bütün takımla birlikte galibiyeti kutlaması çok küçük bir ayrıntı olsa da Elazığspor’a ayrı bir hava katacak gakgom.
Allah birliğimizi bozmasın.
Yensek de yenilsek de takımımızı bağrımıza basalım.
Elazığspor yolda oynasa bile biz yine kaldırımda izleyip destek veririz. Mücadeleden asla vazgeçmeyelim. Ben inanıyorum, o kupa (2. Lig) kupası Elazığ ‘a gelecek.
Saygılarımla…

O KUPA ELAZIĞ ‘A GELECEK

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin