Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

featured

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarına Palu ilçesinde devam etti.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayları Prof. Dr. Mehmet Çavaş, Melih Yunus Güneş ve Hazice Zorbozan, seçim çalışmaları kapsamında Palu İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Resim

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Prof.Dr. Mehmet Çavaş, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek, seçimlerden başarı ile çıkmaları halinde yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Milletvekili Adayı, Melih Yunus Güneş’te Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Palu ilçemizde Esnaf ve Vatandaşlarla ile bir araya geldi.

Partilerinin ekonomi başta olmak üzere, her alanda yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi veren Güneş, seçimlerde destek istedi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili adayı Hatice Zorbozan’da  ve Kadın Kolları Temsilcileri ile Palulu kadınlarla bir araya geldi.

Seçimlerde destek isteyen Hatice Zorbozan, iktidara gelmeleri halinde yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, seçim çalışmaları kapsamında merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Nailbey, Akpınar, Hicret,  Aksaray, Kızılay, Gümüşkavak Sanayi,  Kırklar, Doğukent ve Ulukent Mahalle Muhtarlarını ziyaret eden Başkan Ateş, mahallelerin sorunları ile ilgili muhtarlardan bilgiler aldı.

Mahallelerin problemleri konusunda muhtarlardan aldıkları bilgileri raporlaştırarak çözülmesi  için ilgili kurumalara ileteceklerini ve takipçisi olacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, başarılı çalışmalarından dolayı mahalle muhataralarına teşekkür etti.

Resim

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayları, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin