İrfan ARSLAN
Nesine 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Çimentaş Elazığspor’un ikinci yarı öncesi başlattığı Antalya hazırlık kampında çalışmalar sürüyor. Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat” Güzel bir ortamda neşe içinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Burada ki kam süremiz içinde yapılması planlanan çalışmalarımız planlandığı şekliyle başladı ve devam ediyor. Bu süreç içinde iki hazırlık maçı oynamayı planlamıştık. Bunlarda netleşmeye başladı. İlk hazırlık maçımız 31 Aralık’ta Sivasspor ile oynanacak.” Dedi
Elazığspor, Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken futbolcuların yüksek moralleri dikkat çekiyor. Bordo-Beyazlılar, 27 Aralık Cuma günü Antalya IC Santai Family Resort Otel’de toplanarak kamp dönemine başladı. Yoğun tempoya rağmen futbolcuların neşeli halleri, hem teknik heyet hem de kulüp yönetimi tarafından takdirle karşılanıyor.
Bordo-Beyazlılar, Antalya’daki kampında teknik heyetin belirlediği program doğrultusunda günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanların büyük kısmı kuvvet ve güç depolamaya yönelik olurken, futbolcular 2. yarıya fiziksel olarak güçlü bir şekilde girmeyi hedefliyorlar. Zorlu koşullar altında yapılan antrenmanlarda, futbolcuların motivasyonlarının yüksek olması ise dikkatlerden kaçmıyor.