İrfan ARSLAN
Nesine 2. Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren ÇimentaşElazığspor Pazar günü deplasmandaÜlkeaNazillispor’a konuk olacak. ÇimentaşElazığspor’da Teknik Direktör Bülent Yenihayat, bu maçı kazanarak dönmek ve daha sonra ki maçlarına odaklanmak istediklerini söyledi.
ÇimentaşElazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, “Belediye Derincespor maçından sonra bir gün izin verdik. Ondan sonra hemen hazırlıklara başladık. Rakibi izledik. Her hafta rakiple alakalı tespitleri yapıp, antrenmanları da ona göre planlayıp, dizayn edip, rakibin zaaflarına, artılarına göre bir hazırlık yapıyoruz. Nazilli alt sıralarda. Onlar da o durumdan kurtulmak istiyorlar ki bir direnç koyacaklar. Bunu hep söylüyorum. İkinci yarı zor geçecek. Aşağıda kümede kalma mücadelesi var. Yukarıda Play-off’a girmek isteyenler var. Yukarıdaki pozisyonu korumak isteyen takımlar var” şeklinde konuştu.
Nazillispor’un iyi oyunculara sahip olduğu kaydeden Yenihayat, “Nazilli’de kağıt üzerinde baktığınız zaman kariyerli oyuncuları var. Daha önce iyi yerlerde oynamış, iyi oyunculardan kurulu bir takım. Ona göre hazırlığımızı yapacağız. Oradan kazanıp dönmek istiyoruz. Kazandığımız takdirde iki iç saha maçımız var. Van ve Giresun var. Oraya daha emin girebilmek adına bir şeyleri kendi elimize alabilmek adına bu maçın kazanılması gerektiğini söyledim. İnşallah da oradan kazanıp dönmek istiyoruz.” dedi
2 Şubat Pazar günü Nazilli İlçe stadında saat 14.00 de başlayacak olan ÜlkeaNazillispor- ÇimentaşElazığspor karşılaşmasını Erdal Yılmaz, Kenan Özcan ve İsmail Ertunç Hakem üçlüsü yönetecek. Bu karşılaşmada Yasin Kalcıoğlu 4. Hakem olarak görev yapacak.