Yıldırım: Galibiyet İçin Gideceğiz

featured

İrfan ARSLAN

3.Lig 1. Grupta mücadele veren Entegre Solar Elazığspor’un hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Yeni Merdin İdman Yurdu maçında hedefi galibiyet.

Ligde son oynadıkları üç maçı kazandıklarını belirten Entegre Solar Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp Yıldırım; “Ara transfer döneminde kadromuza yaptığımız takviyeler ile kadromuzun güçlenmesini ve alternatifli bir hale gelmesini sağladık. Bunun takımımıza olumlu katkısı oldu. Oynadığımız son üç maçı kazanmamızda bununda etkisi var. Takımımız üst üste aldığı galibiyetler ile orta sıralara yükseldi. Biz maç maç planlama yapıyoruz. Bu hafta sonunda deplasmanda grup lideri ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Zorlu bir mücadele vereceğiz. Ardından kendi sahamızda iki maç üst üste oynayacağız. Bu maçları da kazanıp 9 puan aldığımız takdirde farklı bir hedefe ulaşmak adına planlama yapacağız” Dedi.

Zorlu Yeni Mersin İdman Yurdu maçı öncesi takımda sakat veya cezalı oyuncularının bulunmadığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Yıldırım; “Takımımızın sürekli üzerine koyarak, oynadığımız maçlarda gördüğümüz eksiklikleri de gidererek daha iyi bir konuma gelmesini amaçlıyoruz. Son üç maçta gol yemeyen bir takımız. Bu da yaptığımız çalışmaların olumlu sonuç vermesinin göstergesidir.” Dedi

Yıldırım Bordo Beyazlı takımın Cuma günü öğlenden sonra Mersin’e hareket edeceğini belirtti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yıldırım: Galibiyet İçin Gideceğiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin