Yıldırım, Mevlüt Gakgo İle Bir Arada

featured

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Mevlüt Gakko efendinin Kahvaltıdayız adlı programına katıldı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Elazığlı tiyatro sanatçısı “Mevlüt Gakgo” lakaplı Levent Genç’in kahvaltıdayız adlı programına katıldı.

Levent Genç programına katıldığı için Yıldırım’a teşekkür ederken, Yıldırım’a özel hazırladığı hediyeyi takdim etti.

Levent Genç ‘’Ben kendisini aradım dedim ki ağabey kahvaltımız var sizi davet etmek istiyorum buyurun gelin dedi kardeşim biliyorum programı sen bana gününü saatini söyle. Dedim ağabey falan gün dedi o zaman orduyla geleceğiz haberin olsun. Dedim ağabey seferberlik mi çıktı. Biraz şakalaştık güldük. Sen geldiğimizde görürsün orduyu dedi iyi dedim. Davete icabet etmek gerekir sağ olsun bizi kırmadı ve gerisini kendisinden dinleyelim kendisine de özel kitap ayracı hazırladım. Şerafettin Yıldırım ismine. Canım ağabeyim hoş geldin ayaklarına sağlık güle güle kullanın. ‘’ şeklinde konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Mevlüt Gakgo’nun tipik bir Elazığlı olduğunu dile getirirken, Elazığ’ın değerlerini yansıttığını dile getirdi.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ‘’Mevlüt Gakko diğer bir ifadeyle tipik bir Elazığ insanı. Bizim geçmişten beri yaşata geldiğimiz değerlerimiz vardır. O değerler içerisinde anlamı ifadeleri vardır anlamlı duruşları vardır. Onların bir çoğu belki bugün kaybolmuş durumda. Ama inşallah Mevlüt Gakko gibi bu geleneği sürdüren başka kardeşlerimizde oluşur.’’ İfadelerini kullandı.

Yıldırım, Elazığ’da depremden sonra çocuklar üzerinde travmaların oluştuğunu ve bunun giderilmesi için bu tür etkinliklerin sürdürülmesinin doğru olduğunu ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ‘’ Elazığ’da ciddi bir depremden sonra bir de pandemiyle birlikte Elazığ’ın yaşam şartlarında ciddi zorluklar oluştu. Bu süreçten bir parça gençlerimizi ve çocuklarımızı kurtarmak anlamında tiyatro ve sanatsal anlamında süreçlerin devam ettirmesinin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.’’ Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yıldırım, Mevlüt Gakgo İle Bir Arada

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin