İrfan ARSLAN
Nesine 2. Lig Kırmızı grupta ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da kamp yaparak sürdüren ÇimentaşElazığspor’da bir yandan da 12 Ocak’ta resmen başlayacak olan transfer çalışmaları sürüyor.
Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda kadrolarını takviye etme çalışmalarının devam ettiğini belirten ÇimentaşElazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım, “Kadromuzun ihtiyaçlarını giderecek transfer çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz ve anlaştığımız oyuncular var. Onların kulüpleri ile sorunlarını çözmelerini bekliyoruz. Teknik Direktörümüzün talebi doğrultusunda kadromuza uyum sağlayacak ve katkı verecek olan oyuncuları bünyemize kazandıracağız.” dedi.
ÇimentaşElazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyüp Yıldırım, “Ara transfer döneminde transfer yapmak gerçekten çok zor. Takımların ve oyuncuların sıkıntıları söz konusu oluyor. Sorun yaşamadan transfer yapmak istiyoruz. Bu nedenle transferlerimizi tamamlamadan sıkıntı yaşanmaması adına isim belirtmeyeceğiz. Bunun sıkıntısını sezon başında ki transfer döneminde yaşadık. Transfer çalışmalarımız kapsamında forvet, kaleci, sol bek, orta saha olmak üzere 5-6 oyuncu ile kadromuzu takviye edeceğiz. Taraftarlarımız rahat olsun. Gerekli takviyeler yapılacak ve takımımız ligin ikinci yarısında da zirve mücadelesinin içinde yer almaya devam edecek.” dedi.