YRP Elazığ Teşkilatı Deprem Bölgesi Malatya’da

featured

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı, deprem bölgesi Malatya’da incelemelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talimatıyla Genel Başkan Yardımcıları ve MKYK Üyeleri afet bölgelerinde görevlendirildi. Malatya’da görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, MKYK üyesi Av. İbrahim Gök ve Cemil Laçiner beraberindeki heyet Malatya’da incelemelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi heyeti, saha çalışması yaparak, il kriz koordinasyon merkezi, hastanede enkazdan kurtarılanlar, çadırda kalan depremzedeler ve enkazda çalışan kurtarma ekiplerini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada; “Yaşanan deprem afeti vesilesiyle, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın talimatıyla Genel Merkez ve il teşkilatlarında kriz masası oluşturularak afet bölgelerine ayni ve nakdi yardımlar ile birlikte gönüllü insan gücü olarak destek vermeye başlanmıştır yine Genel Başkan Yardımcıları, MKYK üyeleri ile deprem bölgelerine çıkartma yapmıştır. Malatya’da görevlendirilmek üzere Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, MKYK üyesi Av. İbrahim Gök ve Cemil Laçiner beraberindeki heyetle saha çalışması yaparak, il kriz koordinasyon merkezi, hastanede enkazdan kurtarılanlar, çadırda kalan depremzedeler ve enkazda çalışan kurtarma ekiplerini ziyaret ederek bir nebzede olsa acılarını paylaşmaya ve ortak olmaya çalıştık bu arada enkaz kaldırmada çalışan iş makinası operatörlerinin ortak bir isteklerinde belirtmekte fayda var. EPDK’nın 08.02.2023 tarihinde yaptığı açıklamada deprem bölgesine 787 tankerle yaklaşık 23,6 milyon lt yakıt gönderildiğini ve bunların 15,3 milyon litresinin teslim edildiğini kalan kısmının büyük çoğunluğu da gün içinde teslim edileceği duyurusuna rağmen halen deprem bölgelerinde enkazların kaldırılması için görev yapan ve zamanla yarışan iş makinalarının yakıt sıkıntısı yaşandığını operatörler tarafından belirtilmektedir. Hasar görmemiş  bazı istasyonlarda yoğun talep nedeniyle yakıt bitmiş bazı istasyonlarda ise yeraltı depoları ve bağlantı noktaları çökmüştür, en kısa zamanda hasarlı istasyonların süratle tamiratlarının yapılarak deprem bölgelerinde hizmet vermeleri sağlanmalıdır. Yeniden Refah Partisi olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor yaralı olarak kurtulanlara ise acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor yardım bekleyen vatandaşlarımıza bir an önce ulaşılması için duâ ediyoruz. Rabbim bir daha bu necip millete böyle acılar yaşatmasın Milletimiz birlik ve beraberlik içinde omuz omuza vererek geçmişte olduğu bu sıkıntının da üstesinden gelecektir inşallah” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YRP Elazığ Teşkilatı Deprem Bölgesi Malatya’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin