Ziver İmam Hatip Ortaokulu eğitime açılıyor

featured

İrfan ARSLAN

24 Ocak 2020 tarihinde ilimizde meydana gelen depremin ardından ilimizde yapılan hasar tespit çalışmalarının ardından ağır hasarlı okulların yerine yeniden yalpan okullardan biri olan ve İşadamı Veysel Demirci tarafından yaptırılan Ziver İmam Hatip Ortaokulu 18 Ağustos Çarşamba günü Hazine ve Maliye Bakan yardımcısı Dr. Nurettin Nebati’nin katılacağı tören ile açılacak.

Aksaray Mahallesinde yapımı tamamlanan 12 Derslikli okulun değişik bir mimari ile akıllı okul olarak yapıldığı, okulun bünyesinde kütüphane, bilgisayar laboratuarları, yemekhane, konferans salonları gibi çok farklı birimlerin de yer aldığı belirtildi.

Ziver İmam Hatip Ortaokulunu yaptıran İşadamı  Veysel Demirci “ Bu okulumuzu mahallemize yaptırırken, burada eğitim alan öğrencilerimizin tam donanımlı olmasını amaçladık. Bunun içinde okulumuzun bünyesinde tüm birimlerin ve sosyal alanların olmasına özel gösterdik. Okulumuz yeni eğitim ve öğretim yılında eğitme açılacak. Açılış törenini de 18 Ağustos Çarşamba günü, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nurettin Nebati’nin de katılacağı törende açılışını yapacağız. Allah ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı etsin” dedi

18 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00 da yapılacak olan açılışa  Aksaraylı vatandaşlarımızın  büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ziver İmam Hatip Ortaokulu eğitime açılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin