Elazığspor’da yeni başkan Serkan Çayır oldu

20210815-elazigsporda-yeni-baskan-serkan-cayir-oldu-196979-3a419252526fe64f90d1

İrfan ARSLAN 

Elazığspor’un Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Elazığspor Başkanlığı için Necati Erdem ile Serkan Çayır aday oldular.

Elazığspor Tesislerinde yapılan Mali Genel kurul ile Seçimli Genel Kurulda, Genel Kurul üyeleri Necati Erdem’in listesinde ki isimlerin Elazığspor Genel Kurul üyesi olması teklifini 43 red oyu ile kabul etmedi. Bunun üzerine Necati Erdem yeni bir liste vermedi ve adaylıktan çekildi. Serkan Çayır’ın listesi ise Genel Kurul üyelerinden 55’nin kabul etmesi ile seçime germe hakkını kazandı.

Elazığspor Tesislerinde yapılan Olağanüstü Genel Kurula 107delege katıldı. Divan Başkanlığını Av.Cengiz Gülaç’ın yaptığı Genel Kurulda Elazığspor’un borcu 52 Milyon 361 Bin 482 TL olarak açıklandı.

Necati Erdem’in listesinin kabul edilmemesi üzerine tek liste ile gidilen genel kurulda yeni Başkan Serkan Çayır oldu. Kongrede Necati Erdem’in listesinin kabul edilmemesi üzerine seçimlere sadece Serkan Çayır’ın listesiyle gidildi ve Serkan Çayır resmi olmayan sonuçlara göre tek liste ile gidildiği için Elazığspor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.

Genel Kurul da listesinin kabul edilmemesi üzerine bir konuşma yapan Başkan adayı Necati Erdem” Genel Kurul üyelerinin kararına saygı duyuyorum. Ancak bundan sonra kimse kalkıp Sahipsiz Elazığspor demesin. Ben Başkan sezilmiş olsaydım, lige mevcut kadro ile başlayacaktım. Ancak ikinci yarı öncesi bu kulübün transfer tahtasını açacaktım. Bunun hazırlıklarını yapmıştım. Genel Kurulun hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi

Serkan Çayır, Genel Kurul da 107 delegeden 92’nin oyunu alarak Elazığspor’un yeni başkanı oldu.

Exit mobile version