Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’de

featured

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Baskil İlçesini ziyaret etti. Milletvekili Demirbağ esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlendi.

AK Parti Elazığ milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor. Demirbağ, ve beraberindeki heyet, Baskil ilçesini ziyaret etti. Demirbağ’ın ilk durağı Ak Parti Baskil İlçe Başkanlığı oldu.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, ziyaretinin devamında Baskil esnaflarıyla bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ esnafların sorun ve talepleri dinleyip çözüme ulaştırmak amacıyla not aldı.

Milletvekili Demirbağ adeta miting havasında karşılandıklarını söyleyerek Baskilli vatandaşlara teşekkür etti.

Demirbağ; “Bugün ki gezi programımız çerçevesinde öğle saatlerinde Baskil İlçe’mize geldik. Teşkilatımızı, esnaflarımızı, hemşehrilerimizi, kardeşlerimizi Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi adeta miting havasında güler yüzle, kadir şinaslıkla bizleri bağırlarına bastılar, karşıladılar. Muhtarlarımızla olsun, hemşehrilerimizle yer yer sohbet etmek suretiyle dertlerini dinledik. Bazı problemleri varsa, sorunları varsa onları dinledik. Bir kısmını telefonla ulaşabildiğimiz yerlerle görüştük. Şimdi kalan esnafımızı ve taziye yeri var ziyaret ettikten sonra inşallah Elazığ’daki programlara katılmak üzere döneceğiz. Ben bütün hemşehrilerimize genel olarak ve Baskilli hemşehrilerimize candan yürekten teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Zülfü Demirbağ, Baskil’de

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin