Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nin 100. Yıl vizyon projesi kapsamında hastanede tedavi ve rehabilite gören hastalara yönelik gerçekleştirilen şiir yarışmasında dereceye girenlere yönelik plaket takdim töreni düzenlendi.

Düzenlenen plaket takdim törenine İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat başta olmak üzere hizmet başkanları, başkan yardımcıları, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Hilal Kaya, hastane idarecileri, hastalar ve çalışanlar katıldı.

Gecede 1. olan yarışmacıya plaketini takdim eden Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat; Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince düzenlenen 100. Yıl şiir yarışmasına katılan tüm yarışmacılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Kapanış konuşması yapmak ve hastane doktorlarının isimleriyle oluşturulan “Gökyüzündeki Hilal” isimli şiire ödülünü veren Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hilal Kaya; Yarışmaya katılan danışan ve misafirlere teşekkür ederek yazılan şiire çok duygulandığını ve tüm doktorlar adına teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

Düzenlenen etkinlik daha sonra hastane tarafından yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.