23 Nisan Turnuvaları Düzenlendi

featured

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik Turnuvaları’ gerçekleştirildi.

Elazığ’da; Eskrim, Bilardo, Havalı Silahlar, Okçuluk ve Cimnastik branşlarında ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik Turnuvaları’ yapıldı.

Turnuvalara katılan sporcular centilmence performans sergileyerek seyircilerden alkış aldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından branşlara göre spor tesislerinde düzenlenen turnuvalara toplamda 265sporcu katıldı. Ebeveynler, çocuklara moral vermek için alkışlarıyla destek oldu.

Dereceye girensporcularamadalya ve kupa takdim edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Turnuvalara katılan sporcular hem bayram coşkusunu doyasıya yaşadı hem de ortaya koydukları performanslarla seyircilerden tebrik aldı.

Turnuvalar, dereceye giren sporculara yönelik madalya ve kupa takdimi ile son buldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizde Gençlik ve Spor olarak 23 Nisan’a özel düzenlediğimiz turnuvalar ile kutladık. Eskrim, Bilardo, Havalı Silahlar, Okçuluk ve Cimnastik branşlarında düzenlediğimiz turnuvalarda sporcularımız kıyasıya mücadele etti. Katılan 265 sporcumuz ile turnuvaları sonlandırdık. Dereceye giren sporcularımızı antrenörlerini tebrik ediyor emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
23 Nisan Turnuvaları Düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin