ALBAY YILDIZ VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

featured

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Elazığ İl Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Albay Ali Yıldız, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı görevine atanırken birçok Elazığ kaymakamının da görev yeri değişmişti. Bugün Elazığ Valiliği tarafından Albay Yıldız ve kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre yaklaşık 2 senedir Elazığ İl Jandarma Komutanlığı görevini yürüten Albay Ali Yıldız, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı görevine atanmıştı. Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararı ile Elazığ’ın Ağın, Arıcak, Baskil, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice ilçelerinin kaymakamları değişmişti. Bugün Elazığ Valiliği tarafından İl Jandarma Komutanı Ali Yıldız ve başka ile atanan kaymakamlara veda yemeği düzenlendi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Albay Yıldız’a ve kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Elazığ’a atanan yeni kaymakamlar şu şekilde: Ağın Kaymakamlığı’na, Trabzon Çarşıbaşı Kaymakamı Burak Yılmaz Arıcak Kaymakamlığı’na, Aksaray Vali Yardımcısı Yasin Ardıç, Baskil Kaymakamlığı’na, Van Bahçerasay Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, Kovancılar Kaymakamlığı’na, Bingöl Yayladere Kaymakamı Mustafa Dilekli Maden Kaymakamlığı’na, Balıkesir Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut Palu Kaymakamlığı’na, Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Hulusi Teke Sivrice Kaymakamlığı’na, Bilecik Gölpazarı Kaymakamı Efecan Şahin Elazığ’daki ilçelerden ayrılan kaymakamların yeni görev yerleri ise şu şekilde:

Ağın Kaymakamı Neslihan Kısa – Ankara, Vali Yardımcısı

Arıcak Kaymakamı Onur Şan – Hatay, Vali Yardımcısı

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz – Hatay,

Belen Kaymakamı Kovancılar Kaymakamı

Bünyamin Karaloğlu – Kütahya, Simav Kaymakamı

Maden Kaymakamı İdil Özdemir Doğan – Elazığ, Vali Yardımcısı

Palu Kaymakamı Tayfun Deli – Denizli, Buldan Kaymakamı

Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural – Çorum, İskilip Kaymakamı

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALBAY YILDIZ VE KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin