Arslan: Tüm sorular şeffaf bir şekilde cevaplandırılacak

featured

21 Nisan 2022 tarihinde Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan Türkiye’nin en zengin maden rezervinin işletme ihalesi yapıldı. Elazığ Girişim Grubunun ihaleye katılmaması üzerine Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Girişim Grubu adına 24 Nisan 2022 Pazar günü saat:11.00’da basın toplantısı düzenleneceğini ve tüm soruların şeffaf bir şekilde cevaplandırılacağını söyledi.

21 Nisan 2022 tarihinde Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan Türkiye’nin en zengin maden rezervinin işletme ihalesi yapıldı. Elazığ Girişim Grubunun ihaleye katılmaması üzerine Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ Girişim Grubu adına 24 Nisan 2022 Pazar günü saat:11.00’da basın toplantısı düzenleneceğini duyurdu.

Başkan Arslan yaptığı açıklamada, “21 Nisan 2022 tarihinde Elazığ Maden İlçemizdeki polimetal maden sahasının ihalesi gerçekleşmiş olup, konuya büyük bir duyarlılıkla en başından bugüne kadarki tüm süreçlerde hassasiyetle yaklaşan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ve öncülüğünü yaptığımız Elazığ Girişim Grubu adına 24 Nisan 2022 Pazar günü saat:11.00’da Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonunda Basın Toplantısı gerçekleştireceğiz. Hem medyamızın hem de kamuoyunun konuya ilişkin merak ettiği tüm soruların şeffaf bir şekilde cevaplandırılacaktır” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Arslan: Tüm sorular şeffaf bir şekilde cevaplandırılacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin