BADEM KIRMA TESİSİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

featured

İrfan ARSLAN-  Elazığ’ın Ağın ilçesinde Ağın Belediyesinde yapılması planlanan Badem Kırma Tesisi projesi için Doğuanadolu Proje Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca protokol imzalandığı açıklandı.

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu imzalanan protokolle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Badem Kırma İşleme ve Paketleme Tesisi projemiz İlgili makamlarca kabul görülmüştü. Toplam 2.304.000 tl bedelli projemizin 1.500.000 liralık kısmı DAP İdaresince desteklenerek ilçemiz ve bölgemiz badem üretilerine ciddi anlamda destek olacak bir tesisin protokolünü, Dap İdaresi Başkanı Osman Demirdöğen Başkımızıla imzalamış bulunmaktayız.

Belediye Taşınmazlarına kazandırdığımız 7000 mt2 lik kapalı alanda kuracağımız tesisimiz için İvedi olarak makinalarının teminini gerçekleştirip, Leblebi Üretim Paketleme tesisi ve Badem Kırma İşleme Paketleme tesislerini en kısa sürede hizmete açarak Ağınımızın iki incisinin Pazarda hak ettiği yerde olmasını ve Üreticilerimizin ürünlerini hak ettiği değerde pazarlayacağı, en önemlisi istihdam konusunda bir kaç aileye destek olacağımızın haklı gururunu yaşıyoruz.

Projenin oluşumunda bizlerden desteğini eksik etmeyen Ali Körük kardeşime ve destekleri ile gücümüze güç katan kıymetli Belediye Meclis üyelerimin hepsine teşekkür ederim. İlçemize ve belediyemize desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa VARANK nezninde tüm Bakanlık personellerine, Osman Başkanımızın nezninde DAP İdaresi her kademesinde görev alan personellerine ilçem ve hemşehrilerim Adına teşekkür ediyorum.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BADEM KIRMA TESİSİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin