BAKAN ZİYA SELÇUK’TAN FLAŞ YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI: YENİ BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ

featured

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, 15 Şubat’ta köy okullarının eğitime başlayacak olmasını değerlendirdi, ‘Yeni bir dönem başlıyor’ yorumunda bulundu. Bakan Selçuk, 1 Mart’ta başlaması planlanan kademeli yüz yüze eğitim ile ilgili de önemli ifadeler kullandı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK’TAN YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI

Milli Eğiti Bakanı Ziya Selçuk, 15 Şubat’tan itibaren köy okullarının yüz yüze eğitime geçecek olmasını değerlendirdi; “15 Şubat itibariyle yeni bir döneme başlıyoruz. Dileğimiz salgının en kısa sürede bir engel olmaktan çıkması ve okullarımızın yine sizlerle ve çocuklarımızla hayat bulması; alışık olduğu seslere, renklere, yüzlere ve doğal ritmine kavuşması.” dedi.

“KISA VADEDE MÜMKÜN DEĞİL”

Bakan Selçuk, 1 Mart’ta başlayacak yüz yüze eğitime de değindi. Bakan Selçuk, kademeli yüz yüze eğitime vurgu yaptı, kısa vadede tamamen yüz yüze eğitimin mümkün olmadığının altını çizdi.

Bakan Selçuk, “Salgının seyri nedeniyle tüm sınıfların aynı anda tam zamanlı yüz yüze eğitme geçmesi kısa vadede mümkün görülmüyor” ifadelerini kullandı.

OKULLAR İÇİN PLANLANAN TAKVİM

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 15 Şubat’ta köy okullarında, 1 Mart tarihinden itibaren ise tüm resmi ve özel okulların 8. ve 12. sınıfları için Bilim Kurulu’nun öngördüğü şartlar çerçevesinde öğrencilerin sınıflardaki yerlerini alacaklarını söylemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
BAKAN ZİYA SELÇUK’TAN FLAŞ YÜZ YÜZE EĞİTİM AÇIKLAMASI: YENİ BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin