Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top’tan Çağrı

featured

Kahramanmaraş  merkezli  depremin ardından birçok esnafın dükkanlarının hasar gördüğünü işlerini yapamadığını dile getirin   Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, Esnaf  çarşı kurulması   yönünde önerisinde bulundu.

TESLİM EDİLMEYEN YÜZLERCE BEKLEYEN İŞ YERLERİ VAR

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, 24 Ocak 2020 depreminin ardından binlerce  iş  yerlerinin hasar gördüğünü ve halen teslim edilmediğini, Kahramanmaraş depremi ile birlikte bu sayanının daha çok artacağına dikkat çekerek; “  24 Ocak depreminde binlerce  iş  yerlerimiz ağır  hasar  görmüştü. Hala teslim edilmeyen yüzlerce bekleyen iş  yerleri  var.  Kahramanmaraş ‘ da meydana gelen felaket sonrası  3000 bini aşan  şehrimiz de ağır  hasar  binası   tespit  çalışmaları  devam etmektedir.” dedi.

ESNAF FAHİŞ  KİRALAR LA KARŞILANMAKTADIR

Cebrail Top, Binlerce esnafın fahiş kira artışları nedeniyle işlerini yapamadığını dile getirerek; “   Bakanlığın  almış  olduğu    karar yeni  yapılacak  binaların  altlarında   bundan sonra   dükkânlar yapılmayacağı  yöndeki  kararı  doğru  buluyoruz ancak   Esnaf  ve sanatkârımız    işlerine  tekrar  devam  edememektir   var olan  ise  çok   fahiş  kiralar la karşılanmaktadır” diye konuştu.

BİR PROJEDE BİZİM TALEBİMİZ VAR

Esnafın sıkıntısının giderilmesi konusunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na çağrıda bulunan Cebrail Top, Sayın Belediye  başkanımızın en son  açıklamış  olduğu   villa  kent  projesi   camiamız tarafından  memnuniyet le karşılıklı  bulmuştur.  Bir projede bizim talebimiz  bir Esnaf  çarşısı  kurulması   yönünde     şehrimize  de  acilen  ihtiyaç  duyulmaktadır. Şehrimizin  gelişmesi,  işsizliğin  azalması,   istihdamın  artması  esnaf  ve sanatkarın yaşamasıyla büyürüz.”  dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakkallar ve Bayiler Oda Başkanı Cebrail Top’tan Çağrı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin