Başkan Adayı Doç.Dr. Aygen, İftar Programında Sandık Görevlileri İle Buluştu

featured

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Abdullahpaşa Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek projelerini paylaştı. İftar programında da sandık görevlileri ile buluşan Aygen, 31 Mart Günü yaşanabilecek sorunlar hakkında istişarede bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Doç. Dr. Murat Aygen, bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında sandık görevlileri ile bir araya geldi.

İftar programında konuşan MHP İl Başkanı Yunus Bal, MHP’nin oylarını sandık görevlilerine emanet ettiğini belirterek sahip çıkılması için söz verilmesini istedi.

Başkan Bal, “Bizler 65-70 gündür hiç durmadık ama bu emeğin karşılığını bu çalışmanın karşılığını bunun sonucunu 31 Mart günü almayı hedefliyoruz. 31 Mart günü bu alın terimizi bu çalışmamızı sizlere emanet edeceğiz. Sandıklar ve namus bildiğimiz oylar sizlere emanet ediyoruz ve korumanız için sizden söz istiyorum” dedi.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, seçimin kazanıldığı yerlerin meydanlar ve sandıklar olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Doç.Dr.Aygen, “Sandık Başkanlarım biz gece gündüz vallahi uyumadık koştuk bu işi buralara kadar getirdik. Ben bir siyaset bilimci olarak şunu söylüyorum her yerde, seçim iki yerde kazanılır. Seçimlerin kazanıldığı yerler seçim meydanları ve sandıktır. Sandığın namusu siz değerli kardeşlerime, ablalarıma, bacılarıma emanet ediyorum” dedi.

Daha sonra Abdullahpaşa Mahalle sakinleriyle buluşan Doç. Dr. Aygen, “İnsan Odaklı Hizmetlerimiz ile Şehrimiz için Çalışacağız” diyerek; projelerinin hazır olduğunu belirtip zaferin yakın olduğunu söyledi.

Başkan Adayı Doç.Dr.Aygen, “Arkadaşlar zafere adım adım yaklaşıyoruz. Biz emin olun ki arkadaşlarımızla, teşkilatımızla, Milletvekilimizle birlik ve beraberliği sağladık. Projelerimiz hazır. Bu şehrin hem Sosyokültürel hem de ticaretini ayağa kaldıracak projelerimiz var. Sadece hane halkı geliri asgari ücretin altında olan vatandaşlarımıza yılda 2 Bin konut olmak üzere beş yılda toplam 10 Bin konut yapacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Adayı Doç.Dr. Aygen, İftar Programında Sandık Görevlileri İle Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin