Başkan Ateş: 1 Nisan’da Yeni Bir Dönem Başlıyor

featured

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehir merkezi yanında tüm ilçe ve beldelerde seçim çalışmaları gerçekleştiren, SKM açılışları ve esnaf ziyaretleri yapan Başkan Ateş, bugün de Yıldızbağları ve Rızaiye Mahallesi ile Yunus Emre Bulvarında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Partilerinin şehir merkezi başata olmak üzere birçok ilçe ve beldede seçimleri kazanacağını ifade eden Başkan Ateş şunları söyledi:

“Yaklaşık üç aydan beri seçim çalışmalarımızı hummalı bir şekilde yürütüyoruz. Saha çalışmalarımızda adaylarımıza olan teveccüh halkımızın değişim talebini ortaya koyuyor. Elazığ Belediye Başkan adayımız Sayın Faruk Septioğlu’nun projeleri ve ahlaklı belediyecilik vaatleri, hemşerilerimizin ilgisine mazhar oldu. Kaynakların eşe dosta ve şatafata  değil halka aktarılması özlemini ve dile getiren hemşerilerimiz, Yeniden Refah Partisinde buluşuyorlar. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden esnaflarımızın dayanacak güçlerinin olmadığını görüyoruz”

Seçimlerde kamu imkân ve kaynaklarının iktidar partisi lehine kullanılmasın yanlışlığına dikkat çeken Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, Elazığlılara seslenerek şunları söyledi:

“Pazar günü yapılacak seçimler, Belediye başkanını seçmekten çok daha öte bir anlam taşımaktadır. Pazar günü,  doğru ile yanlışın oylanmasıdır. Vurguna, talana ve israfa dur demenin oylamadır. Mevcut Belediyeler hizmet üretemediği gibi borç batağına saplanmış ve on yıllarca bu borcu ve faizini ödemeye mahkum edilmiştir.  Bu seçim, kendi çalışanına insanca yaşayacağı bir maaşı çok görüp  kendi makam saltanat ve lüks yaşamlarında sınır tanımayanlara dur demenin bir fırsatıdır.”

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Faruk Septioğlu’nun geçmişi pırıl prıl olan, adı hiçbir usulsüzlük ve yanlışla  anılmadığı gibi her zaman insanlara faydalı olmasıyla zikredilen, beyefendi ve saygın bir isim olduğunu ifade eden Başkan Ateş, “Bizler, Elazığlı hemşerilerimizin ferasetine güveniyoruz. Elazığlı hemşehrilerimiz,   doğruyu yanlıştan ayıran, şehrin çıkarlarını siyasetin üzerinde gören, yolsuzluk yapmadığı gibi yapanlara müsaade etmeyen, çıkar çevrelerinin yörüngesine girmeyen tertemiz bir mazisi olan, şehrin sorunlarını çözme irade ve kararlığını gösteren Faruk Septioğlu’nun 1 Nisanda görevi devralmasıyla birlikte şehirdeki tüm olumsuzluklar son bulacak ve yepyeni şaibesiz bir dönem başlayacaktır” dedi.

Seçmenlere sandığa giderek oy kullanmaları çağrısında bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, 31 Mart yerel seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı-uğurlu olması temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Ateş: 1 Nisan’da Yeni Bir Dönem Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin