Başkan Bal’dan Yeni Yıl Mesajı

featured

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, yayımladığı yeni yıl mesajında 2024 yılında, dünyada yaşanan acıların hüzünlerin ve savaşların son olmasını diledi.

Başkan Bal mesajında şu ifadelere yer verdi;“Acılarıyla, hüzünleriyle, mutluluklarıyla bir yılı daha tamamlayıp yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Umudun, bir insanın yaşama dair beslediği en değerli duygu olduğu inancıyla; 2024 yılında, dünyada yaşanan acıların hüzünlerin ve savaşların son olması en güçlü dileğimiz ve duamızdır.

Yeni bir yıla yaptığımız başlangıçla birlikte, aziz şehrimiz Elazığ’ın güzelliklerini ve değerlerini daha da ileri taşımak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. 2024’ün, ilimiz ve ülkemiz için yeni başarıların, kalkınmanın ve dayanışmanın artacağı bir dönem olması için var gücümüzle çalışacağız.

2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı bir ömür unutulmayacak acılar olarak tarihte yer aldı. Yine, 2023 yılında hain terör saldırıları sonucu şehadete yürüyen kahraman Mehmetçiklerimizde Türk milletinin destansı tarihine ve gönüllerimize adlarını yazdırdılar.

Bu duygularla, 2024’ün huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir refah yılı olmasını temenni ediyor, saygıdeğer hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor; aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı arz ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Bal’dan Yeni Yıl Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin