Başkan Çayır: Zor günümüzde yanımızda olun

featured

 

TFF 3.Lig 1.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren ve son 4 haftada birbirinden kritik maçlara çıkacak Temsilcimiz Elazığspor’da Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Teknik Direktör Alaattin Tutaş ile Takım Kaptanları Yiğitcan Erdoğan ve Mesut Saray düzenledikleri basın toplantısında birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

Elazığspor Tesisleri’nde açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Serkan Çayır;  Varolma mücadelesi verdikleri bu dönemde kendilerine yüz çevirenleri, zor günlerinde yanlarında olmayanları zaferlerine ortak etmeyeceklerini belirtti.

Önlerinde kazanmaları gerek 4 maç olduğunu ve maddi sıkıntılarının devam ettiğini aktaran Başkan Çayır sadece Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destekleriyle olmayacağını belirterek; ‘’ Zorlu bir sürece giriyoruz, önümüzde kazanmamız gereken 4 maç var ve Allah’ın izniyle hepsini kazanmak istiyoruz. Elazığspor’umuzu ait olduğu yerlere tekrar döndüreceğiz. Tabi maddi sıkıntılarımız var ama bu sıkıntıları birlikte ve desteklerinizle aşabileceğimize inanıyoruz. Bu süreçte deplasman olsun prim destekleri olsun her konuda belediye başkanımız yanımızdaydı. Sadece belediye başkanımızla olacak ve devam edecek bir konu değil. Bu konuda herkesin elini taşın altına sokması lazım. Buradan öncelikle Elazığlı iş adamlarımızı, durumu iyi olan vatandaşlarımızı maddi ve manevi anlamda destek olmalarını bekliyoruz. Çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz. Takım içinde güzel bir hava yakaladık. Kümede kalmak için kalan maçları da taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz.”diye konuştu.

SMS KAMPANYASI BEKLENTİMİZİN UZAĞINDA KALDI

Elazığspor’a maddi destek sağlamak amacıyla başlattıkları SMS Kampanyası’nın ise tam bir fiyasko olduğuna dikkat çeken Başkan Çayır; “Taraftarımızın direk olarak kulübe destek olabilmesi için SMS kampanyası başlattık ama sonuç hiç de beklediğimiz gibi olmadı. Stada izlemeye gelen kişi sayısı 2.500’ken SMS kampanyamıza katılan kişi sayısı 1.200 civarlarında kaldı. Yazıktır bu takım hepimizin önceki yönetimlere küsüldüğü için şimdi destek vermemek mantıksızdır. Her işimiz şeffaf ve ne yaptığımız ortada. Tekrardan Elazığ’a gönül vermiş taraftarlarımıza iş adamlarımıza siyasilerimize sesleniyorum gelin hep birlikte bu zor süreci de atlatalım beraber eski günlerimize dönelim. Şuna da değinmek istiyorum şimdi bize yüz çevirenleri zor günümüzde yanımızda olmayanları zaferimize ortak etmeyeceğimizi de bilmelerini istiyorum. Çok fazla şeyler söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum. İnşallah bu sene kümede kalıp, gelecek sezon şampiyon olacağız. ’’ dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çayır: Zor günümüzde yanımızda olun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin