Başkan Yıldırım: “Şehrimizi Yeniden Ak Belediyecilikle Buluşturacağız”

featured

Seçim temaslarını sürdüren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Elazığ merkez, ilçe ve beldeleriyle şehrimizin tamamını AK Belediyecilikle buluşturma hedefindeyiz.” Dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Elazığ merkez, ilçe ve beldeleriyle şehrimizin tamamını AK Belediyecilikle buluşturma hedefindeyiz.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Türkiye ve Elazığ Yüzyılı için hazır ve kararlı olduklarını belirterek, “31 Mart’a kadar her eve, her işyerine gireceğiz. Herkese teker teker dokunacağız. Seçim gününe kadar her anı değerlendireceğiz. Şehrimizi, ilçelerimizi ve beldelerimizi AK Belediyecilikle yeniden buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Parti vizyonumuzun özünü oluşturan üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı, dinamik, vatansever belediyecilik için biz hazırız ve kararlıyız. Mevcut sorunların da çözüm adresi yine biziz, AK Parti. Cumhur İttifakı dışındaki partilerin ve siyasetçilerin böyle gündemleri zaten yok. Türkiye günübirlik çekişmelerin bedelini uzun yıllar boyunca ödemiştir. Hala eski Türkiye hastalıklarını canlandırmak isteyen bir zihniyet var. Biz, vaktimizi ve enerjimizi sadece hedeflerimize doğru yürümek için kullanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Yıldırım: “Şehrimizi Yeniden Ak Belediyecilikle Buluşturacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin