CANPOLAT güven tazeledi

featured

Gazetemiz Köşe yazarı Selahaddin CANPOLAT ‘ın abisi Bilal CANPOLAT’ Güven Tazeledi..

Bayındır Memur sen Elazığ Şubesi’ nin 3. Olağan Genel Kurulu’ nda mevcut başkan Bilal CANPOLAT’ güven tazeledi. Memur Sen Konfederasyonu’ na bağlı Bayındır Memur sen Elazığ  Şube Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

“Bayındır Memur sen Elazığ şubesi 3. Olağan genel Kurulu Elazığ Eğitim Bir sen konferans Salonunda üyelerin ve STK ların katılımı ile 19 Mart cumartesi yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Eğitim Bir sen konferans salonunda gerçekleştirilen 3. Olağan genel Kurulu Divan Başkanlığını eskimez Diyanet sen ve Memur sen eski başkanı Murat ERGEN Divan heyeti Olarak kongreyi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlattı. Bayındır Memur sen başkan yardımcısı Metin KALKANCI tarafından Gelir gider ve denetleme raporlarının okunması sonrası onaylanmasının ardından şube başkanı Bilal CANPOLAT’ ın konuşması, Ardından Eğitim Bir sen ve Memur sen il başkanı İbrahim BAHŞİ Bey’in  konuşması, 1992 yılında kurulan sendikamızın zor şartlar altında bugünlere geldiğini ifade ederek, Memur’ ların özlük haklarına geniş çapta vurgu yaparak sözlerine son verdi..

“Ardından Başkan Bilal CANPOLAT’  “İnşallah bundan sonra üye sayımızı artırıp, sendikamızı daha yükseklere yönetim, icra kurulu, ve iş yeri temsilcileri ile hakettiği noktaya taşıyacağız diyerek, ifadelerine ek olarak şu sözleriyle devam etti. Kıymetli Hazirun; Mehmet Akif İnan ve dava arkadaşları olarak net olarak biliyoruz ki; 1992’de kurulmuş Memur sen, özelde de Bayındır Memur senin amaçları arasında ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki hak ve menfaatlerini korumak genelde ise ülkemizde ve dünyada cereyan eden her türlü haksızlığa hukuksuzluğa karşı çıkmak amacıyla kurmuştur.

“Bu bağlamda Sendika Olarak Her zaman kardeşlik çağrılarıyla birlik ve beraberlik için çalıştıklarını belirten CANPOLAT, “Kardeşlik hukukunu koruduklarını,ve  Örgütlü gücümüzle emeğin, bilginin, onurun, özgürlüğün teminatıyız.” şeklinde konuştu. Başkan Bilal CANPOLAT, son olarak kendisine 2 dönemdir tek listeyle seçime girme teveccühünü gösteren üyelere teşekkür etti.

“Divan Başkanı sayın ERGEN Divan adına katılımcılara teşekkür etmesi sonrası Dilek ve temennilerin ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen kurulda mevcut Başkan Bilal CANPOLAT’ tekrar güven tazeledi.

 

Bayındır Memur sen

 

Elazığ Şube Yönetim Kurulu Listesi:

 

YÖNETİM KURULU ASİL:

Bilal Canpolat (Başkan)

Tamer TAŞ ,Hıdır TATAR, Nevzat SERTDEMİR, Hikmet ABA

 

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Metin KALKANCI, Adnan DEMİR, Faruk SAVAŞ

Burhan ÖZDEMİR, Muhammet ERSÖZ

 

DENETLEME KURULU ASİL:

Hüseyin KAYA, Arzu ORHAN, Yakup GÖREN

 

DENETLEME KURULU YEDEK:

Filiz IŞIN, Hayrettin TOGA, Mikail KAHYA

 

DİSİPLİN KURULU ASİL:

Kemal YILMAZ, Gazi AKGÜL, İhsan ÖZER

 

DİSİPLİN KURULU YEDEK:

İsmet POLAT, Veysel KAYA, Abdullah DİNÇ

 

ÜST KURUL DELEGELERİ:

Bilal CANPOLAT’, Ömer AYDOĞDU

Metin KALKANCI, Tamer AŞIN

Ahmet ÇAPAT

Yazarımız Selahaddin CANPOLAT Nezdinde Abisi Bayındır Memur-sen şube başkanı Bilal CANPOLAT”a Haberkent gazetesi ailesi Olarak Bu kongrenin Başta ilimiz olmak üzere tüm ülkeye insana insanlığa hayırlara vesile olmasını dileriz….

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CANPOLAT güven tazeledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin