Başkan Adayı Aygen’e Destek Artıyor

featured

Elazığ’a gelen Almanya Türk Federasyon Üyesi Faruk Deniz ve Fransa Türkiye Atlantik Bölge Başkanı Esat Tabanyeli ve Kıbrıs’ta yaşayan eski ülkü ocakları başkanlarında Naim Aydoğdu 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Doc. Dr. Murat Aygen’e destek olduklarını belirtti.

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Naim Gündoğan yaptığı açıklamada;

“Belediye Başkan Adayı Doc. Dr. Murat Aygen Hocamıza Destek vermek amacıyla buradayız. Ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yaşıyorum. Geçmiş dönemlerde de Elazığ Ülkü Ocakları  Başkanlığı yaptım. Ondan önceki zamanlarda Ülkü Ocakları genel merkezliğinde yıllarca genel başkanlığı da yaptım. Burada yıllardır 12 Eylül sonrası ilk defa Ülkücü caima bir arada geçmişiyle bugünüyle ciddi bir  pskolojik hava yakaşamış vaziyette. Elazığ halkıda Belediye Başkanlığı noktasında değişimden yana tavır koymuş. Bu değişimde inşallah arkadaşlarında gayretiyle Milliyetçi Hareket Partisi adına olacaktır”. Dedi.

Almanya Türk Federasyonu Üyesi Faruk Deniz yaptığı açıklamada;

“Kalbi ve yüreği Elazığ için atan Elazığ’ın derdiyle dertlenen sorunlarını sorunu bilen maalesef yıllar önce bu şehirden ayrılıp Almanya’da yaşayan bu şehrin bir evladı olarak bu şehrin her sokağında ayak izleri olan bu şehrin sorunlarını sorunumuz biliyoruz ve bu şehir güzel yönetilmiyor. Bu şehir ehli insanlar tarafından yönetilmiyor bu şehirde yaşarken mutlu olabileceğimiz plan ve projelerin hayata geçirilebilmesi için ehil, liyakat sahibi Doc. Dr. Murat Aygen Hocamıza katkı sağlamak için Dünya’nın farklı Ülkelerinden arkadaşlarımız Elazığ’a geldi. Şuanda Elazığ’da sokaklarda çalışıyoruz. Bizler Hz. Ömer adaletini takke yapmak için anlatmayacaz. Bizler Hz. Ömer’in adaletini hayatımızda, bedenimizde iş hayatımızda çalıştığımız her kurumda onu uygulayarak insanlara anlatmaya devam edecez. Tabanda çok ciddi bir birliktelik oluştu. Bu şehirde yapılan eksiklikleri ve haksızlıkları görebilmek için bir değişime bir dönüşüme ihtiyaç var. Bunları anlayabilmek içinde renklerin değişmesi bir anlam ifade etmiyor çözüm değil. Belediye başkanı bu şehirde değişirse Doc. Dr. Murat Aygen’in bu şehrin gelişmesi için yapacağı katkıları hep birlikte görme imkanı bulacağız. Benim Aziz hemşehirlerime tavsiyem bu seçimi bir dönüşümle noktalayalım.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Adayı Aygen’e Destek Artıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin