Çınar: Rakibimizi yenecek güçteyiz

featured

3.Lig 2. Grupta Cumartesi günü grup lideri Bitexen Düzcespor’u konuk edecek olan Harput Dibek Karakoçanspor FK. Teknik Direktörü Ender Çınar” Son haftalarda ki başarılı süreci bu maçada taşımak ve kazanmak istiyoruz” Dedi.

Rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve buna göre hafta boyunca gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Ender Çınar” Rakibimiz şu an grupta lider. Bu konumlarını korumak adına da mücadelelerini sürdürüyorlar. Biz de son haftalarda iyi bir süreç yaşıyoruz. Evimizde ki maçlarımızı kazanmak ve bunun avantajı ile ligde sıkıntı yaşamamak istiyoruz. Rakibimizi analiz ettik ve buna göre gerekli oyun planlamamızı yaptık. Oyuncularımız ile bunun üzerinde çalışıyoruz. Rakibimize yakın ve temaslı oynayacağız. Rakibimizin güçlü yanlarını durdurduğumuz zaman bu maçı da kazanacağımıza eminim.Bu bizde saklı.Takım olarak bu maçı kazanıp hem iyi gidişimizi sürdürmek hem de ligde tamamen sıkıntısız bir bölgede kendimize yer bulmak istiyoruz” Dedi.

Mavi Beyazlı temsilcimiz de Fatih Kıran’ın adalesinde bir problem olduğu, bu oyuncunun iki gün dinlendirildiği ve bugün bir kontrolden geçeceğini belirten Çınar, “Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunuyor. Fatih’in de durumu bugün netlik kazanacak ve büyük ihtimalle bu oyuncumuzda bu maçta bizimle olacak.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çınar: Rakibimizi yenecek güçteyiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin