EKİM Ayı Seçim Ayı Olacak

featured

İrfan ARSLAN

Ekim ayı ilimizde önemli sivil toplum kuruluşları için seçim ayı olacak. Elazığ Ticaret Borsası ile Elazığ Baro Başkanlığı seçimleri Ekim ayında yapılacak. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı içinde seçimin Ekim veya Kasım ayı içinde yapılması planlanıyor. ETSO’nun bu konuda önümüzdeki günlerde seçim için alacağı tarihi açıklaması bekleniyor

TİCARET BORSASI İÇİN 4 ADAY BULUNUYOR

Elazığ Ticaret Borsa Başkan ve Yönetim Kurulu için seçim süreci içinde 4 isim adaylığını açıklayarak çalışmalarını yürütüyorlar. Mevcut Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ yapılacak olan seçimde Başkanlık için yeniden aday olurken, Âdem Akbulut, Yavuz Oğuz, Şenol Arslan Borsa Başkanlığı ve Yönetimi için aday olduklarını açıklamışlardı.

Adaylıklarını açıklayan isimler yaklaşık 1 aydır sahada çalışmalarını yaparak hem kendilerini tanıtma hem de başkalığı kazanmaları durumunda Borsa için neler yapacaklarını açıkladılar.

1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Elazığ Ticaret Borsası Başkan ve Yönetim Kurulu belirleme seçimlerinde 372 üye yeni dönem yönetimini belirlemek üzere oy kullanacaklar.

BARO BAŞKANLIĞI İÇİN İKİ ADAY

Elazığ Baro Başkanlığı içinde bu ay seçim yapılacak. Baro Başkanlığı için yapılacak olan seçime mevcut Baro Başkanı Mustafa Yentür tekrar aday olmayacağı öğrenilirken, Baro Başkanlığına Av. Onur Köseli ile Av. Melih Efe’de aday olduklarını açıklayarak seçim çalışmalarını yürüttüler.

Elazığ Baro Başkanlığı için seçimlerinin 15-16 Ekim tarihlerinde yapılacağı, seçimlerin ilk günü Genel Kurul ikinci günü ise Baro Başkanlığı için seçimin yapılacağı belirlendi.

ETSO SEÇİMLERİNDE İKİ ADAY YARIŞACAK

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Yönetimi için seçim de bu ay veya alınacak seçim tarihine göre Kasım ayı içinde yapılacak.

ETSO Başkanlığı ve Yönetimi için halen ETSO Başkanlığı görevini yürüten Asilhan Arslan ile geçmiş dönem ETSO Başkanlığını yapan İdris Alan seçimlere aday olarak girecekler.

Arslan ve Alan seçim çalışmalarını hızlandırırken gözler alınacak seçim tarihine çevrilmiş durumda. ETSO’nun yapacağı başvuru ile alınacak olan seçim tarihine göre önümüzdek günlerde daha hareketli bir seçim çalışması izlenebilecek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
EKİM Ayı Seçim Ayı Olacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin