Elazığ Basketbol Kulübü Takviye Yapacak

featured

Mehmet AYAZ

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde ilimizi temsil edecek olan Elazığ Basketbol Kulübü yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapacak. Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlı takımda uzun oyuncu sıkıntısı yaşandığı ve bu sıkıntıyı giderme adına takviye yapılacağı açıklandı.

Elazığ Basketbol kulübü yöneticileri” Bu sezon TKBL’de ilimizi temsil edeceğiz. Bunun içinde gerekli transferleri yaparak iyi bir kadro oluşturduk. Geçtiğimiz yıl TBBL’de şampiyon olduk. Bu yıl da TKBL’de ilimizi en iyi şekilde temsil etmek adına bir kadro oluşturduk. Kadromuzun uyumunu sağlamak adına bir aydan fazla bir süredir lig hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımız iyi çalışıyor. Takımımızda uzun oyuncu eksikliği var. Bunu da giderecek adımları atıyoruz. Kadromuza ilave etmek için baız isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Takımımıza kazandırdığımız ABD’li oyuncumuz 28 Ağustas’ta ülkemize ve ilimize gelecek. ABD’li oyuncumuz ve yapacağımız uzun oyuncu transferi ile birlikte çok daha güçlü bir takım olacağız”dediler.

TEMSİLCİLERİMİZ ÖZEL MAÇTA KARŞILAŞACAK

Öte yandan ilimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde temsil edecek olan  İl Özel İdare ile  Elazığ Basketbol Kulübü takımları lig öncesi hazırlıkları kapsamında bu hafta sonunda  bir özel karşılaşma oynayacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığ Basketbol Kulübü Takviye Yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin