Elazığspor’da Hazırlıklar Sürüyor

featured

İrfan ARSLAN

3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Elazığspor’da bu hafta sonunda oynanacak olan Keykit Hürriyetspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde sürdürüyor.

Ligde son hafta deplasmanda oynadıkları ve 2-1 kazandıkları  Anadolu Üniversitesi maçında puan olarak kazançlı bir haftayı geride bıraktıklarını belirten  Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat” Ligde zirve mücadelesi veren takımlardan Batman Patrıl ve Turgutluspor haftayı mağlup olarak tamamladı. Karşıyaka bu hafta grubun bay takımıydı.Biz Anadolu Üniversitesi maçını kazanarak hem zirve mücadelesinde kayıp yaşamadık hemde rakiplerimizin kaybetmesi ile onlar ile aramızda ki puan farkını kapattık.

Artık ligde son haftalara yaklaşıyoruz.Her maç daha zorlu geçecek.Bunu biliyoruz. Kısıtlı bir kadromuzun olması bizi burada zora sokuyor. Anadolu Üniversitesi maçında üç oyuncumuz cezalı duruma düştü. Bende cezalıyım. Bu konuda oyuncularımızın dikkatli olmasını istiyorum. Ancak müsabaka içinde Hakemlerinde futbolculara yardımcı olması gerekir. Bazen çok ağır kart çıkarıyorlar.

Bu hafta evimizde oynayacağımız  Kelkit Hürriyetspor maçını da kazanmak istiyoruz. Pazar günü yine muhteşem bir taraftar topluluğu ile buluşmak ve birlikte kazanmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz.” dedi

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Elazığspor’da Hazırlıklar Sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin