Erol: Bu Karar İlimiz Adına Son Derece Sevindirici

featured

6 Martta gerçekleştirilen toplantı sonrası Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması üzerine açıklamalarda bulundu. Alınan bu kararın ilimiz açısından da ayrıca sevindirici bir haber olduğunu belirtti.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanını açıklaması üzerine açıklamalarda bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Millet İttifakının Liderleri bir araya gelerek, bugün ülkede yaşanan sorunların çıkışı ve sorunuyla ilgili raporlar, politikalar hazırlandı. Bu politikalar 6 Liderin imzası altına alındı ve sonuç itibari olarak bu 6’lı masanın aldığı kararları ve iradeyi Hükümet politikası olarak uygulamakla ilgili dün itibariyle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakının Cumhurbaşkanı olarak açıklandı.” dedi.

“KARAR HEM ÜLKEMİZ ADINA HEM DE İLİMİZ ADINA SON DERECE SEVİNDİRİCİ”

Alınan kararın ülkemiz ve ilimiz adına son derce sevindirici bir haber olduğunu belirten Erol, “Bu karar hem ülkemiz adına hem de ilimiz adına son derece sevindirici bir gelişmedir. Ülkemiz adına sevindirici olan devlet geleneğini bilen, devlet kurallarına ve kurumlarına, kanunlara göre hareket eden, devlet adamlığı kimliğiyle siyaset yapan birisinin ülkede Cumhurbaşkanlığı yapması ve bu süreci yönetmesi gün itibariyle son derce anlamlı ve önemli. Diğer taraftan ilimiz içinde önemli Sayın Kılıçdaroğlu yazın Elazığ’a gelip Grup toplantısını Elazığ’da yapmıştı. Elazığ ekmeğini yediğini, suyunu içtiğini, Elazığ’da hatıralarının olduğunu anlatmış kendisini Elazığlı olarak ifade etmişti. Tunceli ve Elazığ zaten iç içe yaşayan kentler, bu anlamda bölgemizden, ilimizin kültürünü alan birisinin Cumhurbaşkanı olması ilimiz adına da ayrıca sevindiren bir gelişme.” dedi.

EROL: ÇABAMIZ İLİMİZDEN BAKAN ÇIKARMAK OLACAK

Bundan sonraki süreçte ilimizden bakan çıkarmak için çabalayacaklarını belirten CHP Elazığ Milletvekili Erol, “İleriki süreçte temennimiz ve beklentimiz ilimizden bir cumhurbaşkanı yalnızca çıkması değil, Cumhurbaşkanımızla birlikte görev yapacak Bakanlarında olması bundan sonraki çabamız buna yönelik olacak. Şimdiden ilimize ve ülkemize, Sayın genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde de inşallah bu hayırlı olsun dileğini ve temennisini ilimizden ve bölgemizden seçilecek Bakanlar içinde dileyeceğiz ve ilimizi önceden olduğu gibi doğunun Paris’i yapacağız. Elazığ’daki farklılıkları bütün kentimizde yaşayan insanlarımıza en iyi şekilde yansıtacağız. Bu süreçle ilgili yaşanan tüm sürecin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erol: Bu Karar İlimiz Adına Son Derece Sevindirici

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin