ETSO Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belirleniyor

featured

Geçtiğimiz hafta seçimlerini gerçekleştirilen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni bir seçim heyecanını yaşanıyor. Bugün gerçekleştirilen seçimle başkan, meclis başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirleniyor.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni bir seçimin heyecanı yaşanıyor. Elazığ’ın sanayisine ve ekonomisine yön veren Ticaret ve Sanayi Odası, 12 Kasım tarihinde meslek komitesi seçimlerine gitmişti. Başkanlığa aday olan İdris Alan ve Ali Şekerdağ, oluşturdukları 14 meslek grubu ile birlikte seçimlere gitmişti. Koç İlköğretim Okulu’nda hafta sonu yaşanan heyecanda İdris Alan’ın oluşturduğu 14 meslek grubunun 41 üyesinden 36’sı, rakibi Ali Şekerdağ’ın gruplarından ise 5’i seçimleri kazanmıştı.

Gerçekleştirilen seçimlerin ardından gözler, başkan, meclis başkanı ve yönetim kurulu üyeliklerine çevrilmişti. Beklenen gün geldi. Bugün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda saat 9’da toplanan meslek grubu üyeleri, kendi aralarından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Meclis Başkanlığına getirilecek olan isimleri seçiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ETSO Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belirleniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin