Fazıl Say: Ovacık Konseri Hayatımın En Güzel Anılarındandı

featured

Dünyaca Ünlü Piyanist Fazıl Say, geçtiğimiz gün Tunceli’ye gelerek Ovacık’ta, Munzur Nehri kıyısında “Doğu Anadolu, doğayı koruma ve farkındalık” temasıyla bir konser düzenledi.

Ovacık’a gelen dünyaca ünlü Piyanist Fazıl Say ve Müzisyen Serenad Bağcan, yaklaşık 30 bin kişinin katılım sağladığı bir konsere imza attı. Say, Ovacık ve Munzur Nehri kıyılarını gezerken muhteşem doğası ve doğal güzellikleriyle Ovacık’a hayran kaldı.

Düzenlenen etkinlikle ilgili CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu da açıklamalarda bulundu. Fazıl Say’a bu anlamlı etkinlikle ilgili teşekkür dileklerini ileten Milletvekili Şaroğlu, açıklamasınn tamamında şu ifadelere yer verdi: “Sanata ve sanatçıya ilham olan Munzur Nehrimizin yanı başında dün çok önemli bir ismi ağırladık. Dünyanın en önemli piyanistleri arasında gösterilen, yazdığı bestelerle sanat dünyasına önemli katkılarda bulunan Fazıl Say’ı ilimizde ağırlamanın yaşattığı gururu sanırım tarif edemeyiz. İlimize gelerek ve kendi ifadesiyle “Ovacık Konseri hayatımın en güzel anılarındandı” diyerek bizleri onurlandıran, Sayın Fazıl Say’a ve Serenad Bağcan’a yürekten teşekkürlerimi iletiyorum. Bu unutulmaz sanat resitaline 30 bine kişiye yakın katılımla gerekliği desteği veren hemşehrilerimize de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Dünyanın en önemli piyanistlerinden biri olan Fazıl Say’ın ilimizde ağırlanmasında ve böylesine önemli bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Tunceli ve Ovacık’ın fazlasıyla hak ettiği bu tarz etkinliklerin devam etmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmayı sürdüreceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fazıl Say: Ovacık Konseri Hayatımın En Güzel Anılarındandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin