GÜÇLÜ TÜRKİYE

Günümüz dünyasında demokrasi, siyasal sistemlere toplumsal meşruiyet kazandıran belki de yegâne yönetimin, yönetilenler tarafından meşru görülmesi devlet-millet kaynaşması açısından son derece anlamlıdır. Seçimler aracılığı ile milletinden güç alan siyasal sistemler hem içeride hem’de uluslararası arenada daha güçlüdürler. Toplumsal meşruiyetleri olmayan siyasal sistemler için ise tam tersi bir durum söz konusudur.

Bu tür rejimler içeride daha fazla baskı, insan hakları ve özgürlük ihlalleri ile ayakta kalırken, kendi toplumlarından güç alamadıkları için dışarıya karşı daha zayıftırlar. Bu nedenle kendi toplumlarına karşı küresel aktörlere dayanmak durumunda kalırlar. Bugün dünyanın en gelişmiş, müreffeh ülkeleri demokrasi ile yönetilen ülkelerdir. En sıkıntılı, sorunlu ülkeler ise anti-demokratik ülkelerdir. Bu açıdan bakıldığında bir ülkede barışın, huzurun ve istikrarın kaynağı sadece ekonomik gelişmişlik düzeyi değil demokrasi, çoğulculuk, özgürlük gibi değerlere sahip olunmasıdır. Çünkü ekonomik gelişme ancak bu değerlerle mümkün olabilir. Barışın ve huzurun olmadığı yerde gelişme söz konusu olmaz. Erken seçim veya 2023 Seçimi son 100.yılın en önemli seçimine hazırlanıyor.

Büyük ve Güçlü TÜRKİYE İnsan Tercih eden (Seçen) Bir Varlıktır.

Haydi öyleyse Vatanına, Bayrağına, Devletine, Milletine sahip çıkan kahraman milletimiz, yüklendiği sorumluluklarını en ulvi bir şekilde yerine getirecektir. TÜRKİYE Bölünmez, parçalanmaz, satılmaz üzerinde oynanan büyük oyunu bozmak için oylarınıza, sandıklarınıza sahip olmaya davet ediyorum.

TÜRKİYE üzerinde oynanan oyunlar ne ilk ne’de son.

Bizim inancımızda ötekileştirme yoktur. Türk, Kürt, Alevi, Zaza, Laz, Çerkez, Abaza, Sünni, Arap birliktelik, bütünlük ve kardeşlik içinde TÜRKİYE’yiz. Kültür Memur-Sen=2023 Seçimleri

şahsi ve menfi bir seçim değildir Yüzyıl sonrasına planlar kuran (Şer) Odaklarının planlarını boşa çıkararak hayallerini suya düşürecek bir seçimdir. Siyasi kumpaslar kuranların, hülle yoluna başvuranların, şer odaklarıyla kol kola yürüyenlerin takdiri milletimizin sinesindedir. Büyük hedeflerimiz, büyük hayallerimiz, büyük ideallerimiz var. En büyük gayretlerimiz’de

Güçlü TÜRKİYE olması yolunda sahip olmaya davet ediyoruz. Saygılarımla

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜÇLÜ TÜRKİYE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin