Gürsel Erol gençlere seslendi

featured

Elazığ’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Tören hava şartları nedeniyle Yakup Kılıç Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Konuşmasında gençlere seslenen ve Cumhuriyetin önemine değinen CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gürsel Erol, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yılını kutluyoruz. Nice mutlu ve sağlıklı Cumhuriyet Bayramları yaşamayı umut ediyorum. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu, ülkemizin değişmez ve tartışmasız tek lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Devletimizin, vatanımızın bölünmez varlığı, milletimizin birliği ve beraberliği için, üniter devlet yapımızın korunması için ve bu ülke için kanını döken şehitlerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum. Gençler, size de diyorum ki devletinize olan sadakatinizden, vatanınıza olan bağlılığınızdan Mustafa Kemal Atatürk’e olan inancınızdan asla vazgeçmeyiniz, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Milletvekili Erol konuşmasının ardından salonda bulunan ve yarışmalarda dereceye giren gençlere hediyelerini takdim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gürsel Erol gençlere seslendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin