İl Başkanı Akın’dan Sp’li Belediye Başkanlarına Ziyaret

featured

SP İl Başkanı Abdullah Akın, Mollakendi ve Sarıcan belediye başkanlarına hayırlı ziyaretinde bulundu.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Saadet partisinden Merkez Mollakendi Belde Belediye Başkanı olarak seçilen Sabri Yılmaz ve Karakoçan ilçesine bağlı Sarıcan Belde Belediye Başkanı olan Ramazan Aydın hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Akın yaptığı ziyaretlerde belediye başkanları ile birlikte beldelerin sorunlarına dair teşhisler ve sorunların yerinde çözümü için yapılacak çalışmalar konuştu.

Mollakendi belediyesi ziyaretinde açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın”Sabri başkan ve çalışma arkadaşları seçim zaferleriyle yüzümüzü güldürüp bizler için motivasyon kaynağı oldu. En güzel hizmet ve çalışmaları yapacaklarından da hiç şüphemiz yok.Sabri başkan daha önce de yine bir enkaz devir almıştı, ama o enkazı toplayıp bir noktaya getirip kasasında da para bırakmıştı. Mollakendi beldemizin kalkınması için Sabri başkanımıza gereken desteği vereceğiz”dedi.

SP İl Başkanı Akın Sarıcan belediyesi ziyaretinde ise yaptığı  değerlendirmede,”Yeni görevinizin size ve beldenize hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Seçim sürecinde teşkilatımız ile birlikte çok ciddi manada çalıştılar ve bununda karşılığını aldılar. Sarıcan beldemizin bugünkü durumunda daha iyi bir seviyeye gelmesi için Saadet Partisi Elazığ il başkanlığı olarak elimizden gelen tüm desteğimizi vereceğiz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmettir”diye konuştu.

SP İl Başkanı Abdullah Akın, Sarıcan Belde Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra Sarıcan beldesindeki eksiklikleri yerinde tespit etmek için saha çalışmalarına katıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İl Başkanı Akın’dan Sp’li Belediye Başkanlarına Ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin