AK Parti Merkez İlçe teşkilatında 6 yıl Başkan vekili, 7 yıl ise Merkez İlçe Başkanı olmak üzere 13 yılı aşkın bir süre görev yapan ve İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olmak üzere görevinden ayrılan Av. Ömer Faruk Çelik, düzenlenen toplantı ile teşkilat mensuplarına veda etti.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkan Vekili Hasan Çalışkan, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Kemal Tan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları, Mahalle ve Köy Temsilcileri ile partililer katıldı.

 

 

Toplantıda bir konuşma yapan Av. Ömer Faruk Çelik, teşkilat mensuplarıyla AK Parti’nin başarısı için gönül birlikteliği ile çalıştıklarını belirterek, “Merkez İlçe teşkilatında 6 yıl Başkan vekili, 7 yıl ise Merkez İlçe Başkanı olmak üzere 13 yılı aşkın bir süre görev yaptım. İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı dolayısıyla görevimden ayrılıyorum. Sizlerle birlikte hizmet ettik, yol yürüdük. Hep destek oldunuz, hep yanımda oldunuz. Tüm teşkilat mensuplarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Partimiz bundan sonraki süreçte bize hangi görevi verirse bugüne kadar olduğu bugünden sonra da aynı heyecan ve aşkla görevimizi yerine getirmek için gayret edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz her zaman devam edecek. Bugüne kadar bizlere ağabeylik yapan değerli il başkanımız Şerafettin Yıldırım başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal ediniz” dedi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise toplantıda yaptığı konuşmada, Ömer Faruk Çelik ve ekibinin çok başarılı hizmetler gerçekleştirdiğini vurgulayarak, “Ömer Faruk başkan, adam adam gibi adamdır. Kendisiyle uzun yıllardır birlikte çalışıyoruz. Daha uzun süre birlikte yürüyecek, birlikte çalışacağız. Sadece bir bayrak değişimi olacak. AK Parti’de dava adamlığı ve bizimle yol arkadaşlığı ömrümüz kifayet ettikçe devam edecek. Ben kendisinden ve ekibinden razıydım. Hep birlikte güzel hizmetler yaptık, güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Ömer Faruk başkan ve ekibine çok teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Av. Ömer Faruk Çelik’e AK Parti’ye hizmetlerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.