MÜSİAD Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, Elazığ’da

featured

Elazığ’da yapılacak Elazığ Bölgesel Tarım Zirvesi’ne katılmak için Elazığ’a gelen MÜSİAD Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren şekerleme fabrikasında incelemelerde bulundu.

MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, Elazığ’da gerçekleştirilecek Elazığ Bölgesel Tarım Zirvesi’ne katılmak için Elazığ’a geldi.

Zirve öncesinde Özen, Elazığ OSB’de faaliyet gösteren şekerleme fabrikasında incelemelerde bulundu.

Cemal Özen’e, Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Kılıç, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, İş Adamı Veysel Sağdıç ve MÜSİAD üyeleri eşlik etti.

“ELAZIĞ’DA ÖNEMLİ BİR ZİRVEMİZ VAR”

MÜSİAD Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, Elazığ Bölgesel Tarım Zirvesi’nin verimli geçeceğine inandığını dile getirdi. Özen, “Ülkemizin üretim yapan, katma değer sağlayan, istihdama katkı sağlayan bu tür tesisleri gördükçe gururlanıyoruz, mutlu oluyoruz. Bizim yarın Elazığ’da önemli bir zirvemiz var. Elazığ Bölgesel tarım Zirvesi olarak planladık. Bölge tarımının gelişmesi, kalkınması verimliliğin artırılması, çiftçimizin daha verimli bir şekilde bölgesel olarak tarımı nasıl yapacağına dair bilgileri konuşacağız. İnşallah hayırlı bir verimli bir toplantı olur, verimli bir zirve olur. Başkanlarımla birlikte güzel bir planlama yaptık, yarın inşallah hep birlikte yeni sonuçlar alırız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MÜSİAD Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, Elazığ’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin