Şehidimiz törenle son yolculuğuna uğurlandı

featured

23 Kasım 2021’de Kırklareli’nde askeri araç ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu ağır yaralanan ve o günden itibaren yoğun bakımda tedavisi devam eden Elazığlı hemşehrimiz Uzman Çavuş Yasin Kesik dün akşam saatlerinde şehit oldu. Şehidimiz Yasin Kesik İzzetpaşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

23 Kasım 2021 tarihinde Kırklareli’nin Karıncak köyü yakınlarında askeri araç ile hafif ticari araç kaza yapmış kaza sonucunda 2’si askeri personel 3 kişi yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan Elazığlı hemşehrimiz Uzman Çavuş Yasin Kesik kazanın ardından Elazığ’a getirilmiş ve yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir süredir tedavisine devam eden hemşehrimiz Yasin Kesik kurtarılamayarak şehit oldu.

Kazada yaralanan ve daha sonra şehit olan Hemşehrimiz Yasin Kesik’in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidimiz Yasin Kesik İzzetpaşa Camisi’nde Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, 8. Kolordu Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, şehidimizin silah arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberkent Gazetesi olarak şehidimiz Yasin Kesik’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehidimiz törenle son yolculuğuna uğurlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin